Gas Mystery: Το νέο καινοτόμο & συναρπαστικό escape game στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου παρουσιάζει ένα καινοτόμο και συναρπαστικό escape game για οικογένειες και παιδιά

Gas Mystery: Το νέο καινοτόμο & συναρπαστικό escape game στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Τι ήταν αυτός ο θόρυβος; Σας μυρίζει κάτι; Οι κάτοικοι του Γκαζιού αναφέρουν ότι ακούγονται παράξενοι ήχοι από το εργοστάσιο φωταερίου. Παραπονιούνται για μία έντονα δυσάρεστη μυρωδιά. Κάτι μυστήριο συμβαίνει… Μία ειδική ομάδα επιστημόνων καλείται να βρει τη λύση και να αποτρέψει μία μεγάλη οικολογική καταστροφή που προκαλεί η επεξεργασία γαιανθράκων για την παραγωγή φωταερίου!

Το πιο συναρπαστικό escape game είναι γεγονός! Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, με προτεραιότητα τη δημιουργική μάθηση, παρουσιάζει το Gas Mystery, ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό παιχνίδι που έρχεται από τις 23 Οκτωβρίου 2020 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για το μοναδικό escape game που πραγματοποιείται σε έναν διατηρητέο χώρο βιομηχανικής κληρονομιάς, αποτελώντας έτσι ένα ακόμα καινοτόμο πολιτιστικό προϊόν του ΒΜΦ που έχει στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την εξοικείωση με τη βιομηχανική ιστορία. Το Gas Mystery πραγματοποιείται με φυσικό σκηνικό το παλιό εργοστάσιο φωταερίου που διατηρεί στην αρχική του θέση όλα τα μηχανήματά του και προσκαλεί τους συμμετέχοντες να γίνουν κομμάτι της νεότερης ιστορίας.

escape game clues1

Η αποστολή τους είναι απλή: Μικροί και μεγάλοι πρέπει να συνεργαστούν και να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους ώστε να λύσουν μια σειρά από γρίφους που θα τους οδηγήσουν στο κουμπί που θα σταματήσει τη λειτουργία του εργοστασίου, εμποδίζοντας την επικείμενη οικολογική καταστροφή. Έχουν στη διάθεσή τους 60 λεπτά για να αποκρυπτογραφήσουν μερικά απροσδόκητα στοιχεία. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα… Θα καταφέρουν να λύσουν το μυστήριο προτού να είναι αργά;

Το Gas Mystrery είναι μια βιωματική μουσειακή δράση που προωθεί την εκπαίδευση μέσα από την ψυχαγωγία, ενθαρρύνοντας την ομαδικότητα και τη συνεργασία για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Είναι μια απίθανη πρόταση για οικογένειες με παιδιά που θέλουν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, βιώνοντας μια ιδιαίτερη εμπειρία στο ξεχωριστό περιβάλλον ενός μουσείου!

Είστε έτοιμοι να λύσετε το μυστήριο;

Πληροφορίες

Απευθύνεται αποκλειστικά σε οικογένειες με παιδιά από 8 ετών
Χώρος: Νέο Υδαταέριο (ισόγειο)
Πότε: Παρασκευή 16:00-20:00, Σάββατο και Κυριακή:12:00-19:00
Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση: 213 0109325
Διάρκεια: 60’
Κόστος συμμετοχής: 9€/ άτομο
Αριθμός συμμετεχόντων: από 3 έως 6 άτομα
Σχεδιασμός: Athens Clue

*Βάσει των υγειονομικών μέτρων, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο χώρος και τα αντικείμενα απολυμαίνονται μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved