Μικροί επιστήμονες: Το «ταξίδι» της ψυχαγωγίας και της εκπαίδευσης ξεκινά από το RIVER WEST!

Η back to school περίοδος ξεκινά και αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει πλέον η ώρα των προετοιμασιών για την επιστροφή των παιδιών στα θρανία.

Μικροί επιστήμονες: Το «ταξίδι» της ψυχαγωγίας και της εκπαίδευσης ξεκινά από το RIVER WEST!

Την περίοδο που διανύουμε, λοιπόν, οι περισσότεροι γονείς βρισκόμαστε σε αναζήτηση των απαραίτητων σχολικών ειδών που θα συνοδεύσουν τα μικρά μας στις τάξεις τους. Παράλληλα όμως, αναζητούμε και τα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία αξίζει να παρακολουθήσουν φέτος τα παιδιά για να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και φυσικά, να διασκεδάσουν.

Κατά τη διάρκεια της «έρευνάς» μας, λοιπόν, μάθαμε για τον διαγωνισμό «Μικροί Επιστήμονες»! Τι ακριβώς είναι; Πρόκειται για μία κλήρωση για τέσσερα εκπαιδευτικά προγράμματα Ρομποτικής και STEM που πραγματοποιείται από την 1η μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου στο RIVER WEST, το αγαπημένο μας και πλέον, το… φωτεινότερο εμπορικό με την μοναδική ανοιγόμενη οροφή για open air αίσθηση και βόλτες με ασφάλεια!

Ο πρώτος τυχερός της κλήρωσης θα κερδίσει μία ετήσια συνδρομή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ρομποτικής και Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών STEM, ενώ οι τρεις επόμενοι νικητές θα κερδίσουν αντίστοιχα από μία διμηνιαία συνδρομή!

Μικροί επιστήμονες εν δράσει

Τι χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσουν τα παιδιά σας την ευκαιρία να γίνουν μικροί επιστήμονες; Η διαδικασία είναι απλή και ταυτόχρονα, διασκεδαστική. Πιο αναλυτικά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα περάσετε μία βόλτα από το RIVER WEST και θα κάνετε μια στάση στο εντυπωσιακό επιστημονικό εργαστήριο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του εμπορικού κέντρου.

Εκεί, ανάμεσα στους δοκιμαστικούς σωλήνες και τα μόρια, μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό «Μικροί Επιστήμονες». Τα παιδιά λύνουν μια απλούστατη μαθηματική πράξη και οι γονείς συμπληρώνουν το κουπόνι που θα βρουν στον χώρο ακολουθώντας τα πανεύκολα βήματα και το ρίχνουν στη κάλπη. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα τέσσερα εκπαιδευτικά προγράμματα Ρομποτικής και STEM. Τόσο απλά και ταυτόχρονα… επιστημονικά!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 16 Σεπτεμβρίου, έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί.

river west2

Τη νέα αυτή σχολική χρονιά, λοιπόν, φαίνεται πως το «ταξίδι» της ψυχαγωγίας και της εκπαίδευσης, ξεκινά από το RIVER WEST! Αν περάσετε και εσείς μία βόλτα από το γνωστό εμπορικό κέντρο για να προμηθευτείτε με τα απαραίτητα για την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο, μην παραλείψετε να δώσετε στα παιδιά μια ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην εκπαίδευση της Ρομποτικής, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών.

Τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως χάρη στη σύγχρονη ανοιγόμενη οροφή που διαθέτει το εμπορικό κέντρο και η οποία παραμένει ανοιχτή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας (εκτός αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν), το RIVER WEST μας παρέχει μία απολαυστική «open air» αίσθηση και μία οικογενειακή επίσκεψη με απόλυτη ασφάλεια!

Extra tip: Μην ξεχνάτε ότι αν επισκεφτείτε το RIVER WEST με το όχημά σας, μπορείτε να το παρκάρετε δωρεάν στο 2.500 θέσεων πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου (είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού,). Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε το δικό σας μεταφορικό μέσο, μπορείτε να μεταβείτε δωρεάν στο RIVER WEST, από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω με το Mini-Bus του RIVER WEST.

Ακολουθήστε το RIVER WEST στο Facebook και το Instagram και μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις εκπλήξεις που σας περιμένουν στο αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved