Κοινό κοριτσίστικο δωμάτιο: Μοναδικές ιδέες για να το διακοσμήσετε (pics)

Με φαντασία και σωστές επιλογές μπορείτε να μεταμορφώσετε το δωμάτιο των κοριτσιών σας.

Κοινό κοριτσίστικο δωμάτιο: Μοναδικές ιδέες για να το διακοσμήσετε (pics)

Κάθε παιδί θέλει μεγαλώνοντας να έχει το δικό του παιδικό δωμάτιο. Αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό ειδικά όταν το σπίτι είναι μικρό και υπάρχουν κι άλλα παιδιά .

Γι΄αυτό συχνά τα αδέλφια μοιράζονται το δωμάτιο, ακόμα κι αν δυσανασχετούν. Το πιο δύσκολο είναι όταν είναι διαφορετικού φύλου αφού τα ενδιαφέροντά τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετα.

Αν όμως είναι και τα δύο αγόρια ή κορίτσια τότε είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα και ως προς τη συνύπαρξη αλλά και τη διακόσμηση.

Κοινό κοριτσίστικο δωμάτιο

Τα κορίτσια σε αντίθεση με τα αγόρια, επιθυμούν το δωμάτιό τους να είναι …παραμυθένιο. Ξέρετε, με τις αγαπημένες τους πριγκίπισσες στην αρχή και με τους αγαπημένους τους ηθοποιούς στη συνέχεια.

Και μπορεί το ροζ να είναι το αγαπημένο τους χρώμα, όμως δεν είναι το μοναδικό. Η παλέτα των χρωμάτων για το κοριτσίστικο δωμάτιο προσφέρει πολλές επιλογές και πολυάριθμες αποχρώσεις.

Το ίδιο ισχύει και για κάθε είδους διακοσμητικό: από κάδρα και χαλιά μέχρι ταπετσαρίες και κουρτίνες!

Όποιο κι αν είναι το στιλ τους, θα βρείτε πολλές επιλογές για να διαμορφώσετε το δωμάτιό τους όπως ακριβώς το επιθυμούν.

Στις προτάσεις μας στην gallery που ακολουθεί θα δείτε πολλές και διαφορετικές ιδέες που μπορείτε να υιοθετήσετε ή να τις προσαρμόσετε ανάλογα με τα οικονομικά καθώς και τις διαστάσεις του δωματίου, φυσικά.

Κεντρική φώτο: Instagram @ uebaa_design

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved