Ρομαντικά κοριτσίστικα δωμάτια: Όμορφες και απλές ιδέες διακόσμησης (pics)

Τι χρώματα να επιλέξετε , πώς να το διακοσμήσετε.

Ρομαντικά κοριτσίστικα δωμάτια: Όμορφες και απλές ιδέες διακόσμησης (pics)

Τα περισσότερα κορίτσια θέλουν το δωμάτιό τους να είναι παραμυθένιο. Να έχει όμορφα χρώματα, έπιπλα και πρωτότυπη διακόσμηση.

Γι’ αυτό και αν ήταν στο χέρι τους θα επέλεγαν εντυπωσιακά κρεβάτια που παραπέμπουν σε πριγκίπισσες .

Αν ωστόσο η κόρη σας είναι πιο ρομαντική ψυχή ή θέλετε να διακοσμήσετε το δωμάτιο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι πολύ παιδικό αλλά από την άλλη να αρέσει και στο παιδί σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε την ρομαντική διακόσμηση.

Παλ αποχρώσεις και όμορφα έπιπλα θα δώσουν την κατάλληλη νότα ρομαντισμού που θα κάνει το δωμάτιο της κόρης σας ξεχωριστό.

Τι χρώματα να επιλέξετε

Το ροζ και οι αποχρώσεις είναι το νούμερο ένα χρώμα στις επιλογές των κοριτσιών.

Υπάρχει το θερμό μωρουδίστικο ροζ, το ροζ των μάγουλων, τα ψυχρά ροζ , όπως το τριανταφυλλί, το μουντό ροζ, τα φούξια , το ροζ της τσιχλόφουσκας.

Τα απαλά θερμά ροζ, λειτουργούν καταπραϋντικά, ενώ τα έντονα, όπως το φούξια είναι σωματικά διεγερτικά λόγω της μεγάλης έντασης του χρώματος.

Αν επιλέξετε το ροζ, αποφύγετε τους συνδυασμούς έντονων αποχρώσεων . Αντίθετα συνδυάστε το ροζ με το λευκό ή δύο αποχρώσεις του ίδιου χρώματος σε έναν τόσο πιο σκούρο ( το ένα από το άλλο).

Το ίδιο πρέπει να ισχύσει και στην γενικότερη διακόσμηση, όπως κουρτίνες, φωτιστικά, παπλώματα.Ορισμένα vintage έπιπλα όπως μια καρέκλα ή ένα πορτατίφ θα ενισχύσουν την ρομαντική διάθεση μέσα στο χώρο.

Προφανώς και το ροζ δεν είναι το μοναδικό χρώμα που μπορείτε να επιλέξετε για το παιδικό δωμάτιο.

Δείτε τι άλλες επιλογές έχετε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved