#Μένουμε_Σπίτι και ανανεώνουμε τη διακόσμηση με αυτά τα εύκολα tips (pics & vid)

Όλες αυτές τις μέρες και τουλάχιστον για τις δέκα επόμενες, #Μένουμε_Σπίτι και προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από τον κορονοϊό. Μήπως είναι ευκαιρία να ανανεώσουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας;

#Μένουμε_Σπίτι και ανανεώνουμε τη διακόσμηση με αυτά τα εύκολα tips (pics & vid)

Αυτήν την περίοδο προβλέπεται να περάσουμε αρκετές μέρες κλεισμένες στο σπίτι και ένας τρόπος για να τις απολαύσουμε περισσότερο είναι να ανανεώσουμε τους χώρους που θα περνάμε τα επόμενα πρωινά, απογεύματα και βράδια.

Μία αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού, προσφέρει ανανέωση και σε εμάς τις ίδιες, μας φτιάχνει τη διάθεση και μας δημιουργεί περισσότερη όρεξη να κάνουμε πράγματα.

Πώς μπορούμε λοιπόν να ανανεώσουμε τη διακόσμηση του σπιτιού εύκολα και απλά;

Ένας τρόπος είναι να δημιουργήσουμε με τα χεράκια μας απλά διακοσμητικά που μπορούμε να βάλουμε σε διάφορους χώρους του σπιτιού, όπως το σαλόνι ή τα υπνοδωμάτια.

Μία εύκολη, κομψή και χρήσιμη κατασκευή είναι οι κορνίζες τοίχου που βλέπετε στο παρακάτω βίντεο. Μπορούμε να τις φτιάξουμε εύκολα, γρήγορα και να δημιουργήσουμε μία ξεχωριστή γωνία στο σπίτι με αγαπημένες οικογενειακές φωτογραφίες.



Πέρα από τις κατασκευές, μπορούμε να "παίξουμε" με τα έπιπλα, τα διακοσμητικά και τα διάφορα αντικείμενα που ήδη έχουμε.

Δείτε τις προτάσεις μας στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved