Για πρώτη φορά η Φλορίντα Πετρουτσέλι μας δείχνει το βρεφικό δωμάτιο που ετοιμάζει (pics)

Άρχισε να ετοιμάζει το βρεφικό δωμάτιο.και δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram!

Για πρώτη φορά η Φλορίντα Πετρουτσέλι μας δείχνει το βρεφικό δωμάτιο που ετοιμάζει (pics)

Στις 13 Νοεμβρίου 2020 η Τίνα Μεσσαροπούλου ανακοίνωσε στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι η Φλορίντα και ο σύζυγός της, Άρης Γούτος,θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Στις 31 Ιανουαρίου η μελαχρινή παρουσιάστρια λίγους μήνες μετά, αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή και την φίλη της, Σταματίνα, το φύλο του μωρού.«Ήθελα πάντα αγόρι. Δε σου κρύβω πως όταν μου είπαν πως το δεύτερο παιδί είναι αγόρι χάρηκα πάρα πολύ. Αν ήταν κορίτσι θα πήγαινα και για τρίτο παιδί. Τον ήθελα αυτόν τον συνδυασμό, νιώθω ευλογημένη. Ο Άρης ήθελε κορίτσι».

Το ζευγάρι έχει μια κόρη, τη Μαίρη, είναι ενάμιση ετών και σε λίγο καιρό θα γίνει «μεγάλη αδερφή».

Αν και δεν έκανε αρκετές δημοσιεύσεις στο Instagram από τη μέρα που έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της, τώρα πια μας δείχνει όχι μόνο τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και τις συνταγές που ετοιμάζει για το κανάλι της στο YouTube αλλά και τις προετοιμασίες για τον ερχομό του μικρούλη.

Το βρεφικό δωμάτιο

Πριν μερικές ώρες η Φλορίντα, δημοσίευσε σε Insta story φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο του γιους της δείχνοντάς μας την ταπετσαρία που διάλεξε.

Μπορεί για το παιδικό δωμάτιο της κόρης της να είχε διαλέξει αυτοκόλλητα με ζωάκια της ζούγκλας για τον τοίχο, για τον γιο της όμως διάλεξε ταπετσαρία και μάλιστα με υπέροχα «αγορίστικα» σχέδια σχολιάζοντας «Baby Room, meke over».

Δείτε το βρεφικό δωμάτιο του γιου της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved