Αποκριάτικο πάρτυ: Ιδέες διακόσμησης και συνταγών (pics+vid)

Είτε το παιδί σας έχει γενέθλια, είτε απλά θέλετε να οργανώσετε ένα αποκριάτικο πάρτυ, εμείς βρήκαμε για εσάς προτάσεις όχι μόνο για τον μπουφέ αλλά και για τη διακόσμηση.

Αποκριάτικο πάρτυ: Ιδέες διακόσμησης και συνταγών (pics+vid)

Οι ωραιότερες ιδέες για το πιο όμορφο αποκριάτικο πάρτυ είναι αυτές.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν τα παιδιά που θα καλέσετε στο αποκριάτικο πάρτυ που διοργανώνετε είναι απλά να φορέσουν τις στολές τους.

Οι Απόκριες φτάνουν και εσείς θέλετε να οργανώσετε ένα πάρτυ μασκέ για τα παιδιά σας και τους φίλους τους. Αν πάλι κάποιο από τα μικρά σας έχει τα γενέθλιά του, ακόμη καλύτερα.

Αν και φαίνεται εύκολο θέμα στην πορεία οι περισσότεροι γονείς αντιμετωπίζουν δυσκολίες, καθώς θέλουν να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους.

Τι να φτιάξουν για τον μπουφέ; Πώς να διακοσμήσουν τον χώρο; Αν μάλιστα το αποκριάτικο πάρτυ γίνεται με αφορμή κάποια γενέθλια θα πρέπει και η τούρτα να είναι το ίδιο εντυπωσιακή.

Χαλαρώστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και ρίξτε μια ματιά στο άρθρο που ετοιμάσαμε για εσάς. Κάναμε όλη τη «χοντροδουλειά» και βρήκαμε όλα όσα χρειάζεστε.

Αποκριάτικο πάρτυ-Διακόσμηση


https://www.instagram.com/p/B3PhSr5H_Rt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διακόσμηση είναι το Α και το Ω σε ένα πάρτυ, μιας και αυτή καθορίζει το θέμα. Φροντίστε λοιπόν να διακοσμήσετε όμορφα τον χώρο με μπαλόνια ή άλλα διακοσμητικά. Για παράδειγμα οι χάρτινες νυχτερίδες είναι μια όμορφη ιδέα.


https://www.instagram.com/p/B4xUrQOnFIN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μοβ, το πορτοκαλί, το μαύρο και το πράσινο είναι τα χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Κολοκύθες, φαντασματάκια, αξιολάτρευτα τερατάκια, μαγισσούλες, αράχνες και νυχτερίδες είναι μερικά από όλα εκείνα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τι θα λέγατε να εκτυπώνατε ή να ζωγραφίζατε εσείς κάποια από αυτά διακοσμώντας τον χώρο;


https://www.instagram.com/p/BpoFpSUFtnZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αποκριάτικο πάρτυ-Μπουφές: Αλμυρά

Τα παιδιά σίγουρα εκτός από την διακόσμηση θα εκτιμήσουν και τα αλμυρά φαγάκια που θα φτιάξετε για εκείνα. Φροντίστε λοιπόν ακόμη και αυτά να είναι μέσα στο αποκριάτικο πνεύμα. Παρακάτω θα βρείτε 4 συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε και που σίγουρα θα τα εντυπωσιάσουν.



Αποκριάτικο πάρτυ-Μπουφές: Γλυκά

Πάρτυ χωρίς γλυκά δεν γίνεται! Γι' αυτό μαζί με τις αλμυρές συνταγές φτιάξτε και αυτά τα αποκριάτικα γλυκάκια. Είναι βέβαιο πως τα παιδιά θα ενθουσιαστούν όχι μόνο από την εμφάνισή τους αλλά και από τη γεύση τους.

Δείτε μερικές στο βίντεο παρακάτω:



Αποκριάτικο πάρτυ-Μουσική

Δώστε τον ρυθμό με την κατάλληλη μουσική. Αν τα παιδιά είναι από 4-7 ετών μπορείτε να βάλετε την παρακάτω playlist να παίζει.



Αν είναι από 8 ετών και πάνω μπορείτε να βάλετε τα παρακάτω τραγούδια να παίζουν, κάνοντας τα παιδιά να χορεύουν στο ρυθμό του καρναβαλιού. (Τα τραγούδια αυτά ενδείκνυνται ακόμη και για πάρτυ ενηλίκων)



Αποκριάτικο πάρτυ-Ροφήματα

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, ναι, υπάρχουν παιδικά ροφήματα-ποτά που θα ξετρελάνουν τους λιλιπούτειους καλεσμένους σας.

Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε στο βίντεο που ακολουθεί και φτιάξτε τα:



Αποκριάτικο πάρτυ-Πινιάτες

Οι πινιάτες σε όλα τα πάρτυ έχουν την τιμητική τους. Αν πιάνουν τα χεράκια σας μπορείτε να τις φτιάξετε με μπαλόνι και με αλευρόκολλα, όπως σας έχουμε δείξει στο παρελθόν. Όσο για τα σχέδια, υπάρχουν άπειρα εκεί έξω για να διαλέξετε το κατάλληλο.

Μπορείτε για παράδειγμα να φτιάξετε κάποιο ζωάκι...


https://www.instagram.com/p/B8BY-q6HpFC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

τον αριθμό της ηλικίας του παιδιού σας ή το αρχικό γράμμα του ονόματός του...

https://www.instagram.com/p/BUq8pRXFFSc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και ό,τι άλλο μπορεί να θέλει το μικρό σας...


https://www.instagram.com/p/B8Cj-kpAjud/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γεμίστε την πινιάτα με ζαχαρωτά, σοκολάτες και μικροδωράκια και σπάστε τη.

Αποκριάτικο πάρτυ-Αναμνηστικά δωράκια

Για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το πάρτυ σας αν θέλετε μπορείτε να κάνετε δωράκια στους μικρούς σας καλεσμένους, κάνοντάς να θυμούνται για πάντα την υπέροχη βραδιά ή απόγευμα (εξαρτάται την ώρα που θα κάνετε το πάρτυ).

Ένα ζευγάρι κάλτσες, ένα καπέλο, κάποιο τετράδιο, αποκριάτικα μολύβια, γόμες είναι μόνο μερικά από τα δωράκια που μπορείτε να κάνετε.

Δώστε σημασία στο αμπαλάζ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά σακουλάκια χάρτινα (ακόμη και κουβαδάκια) και πώς να τα διακοσμήσετε, ώστε ακόμη και αυτά να είναι μέσα στο αποκριάτικο πνεύμα.


https://www.instagram.com/p/B6HJ_xiJ5U7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B40Y8roHw5j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B4SNUVAhat5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B4QF08qKLnJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αποκριάτικο πάρτυ-Τούρτες

Φυσικά από το ένα πάρτυ γενεθλίων δεν μπορεί να λείπει η τούρτα. Και πραγματικά υπάρχουν τόσες ωραίες αποκριάτικες ιδέες.

Δείτε τις τούρτες που σίγουρα θα ξετρελάνουν τα παιδιά σας στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved