Βρεφικό δωμάτιο: Το νέο μέλος έρχεται και τα θέλει όλα έτοιμα!

Η εγκυμοσύνη έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή σας από την πρώτη στιγμή. Από το πώς αισθάνεστε, μέχρι τον τρόπο που σκέφτεστε, όλα πλέον είναι διαφορετικά.

Βρεφικό δωμάτιο: Το νέο μέλος έρχεται και τα θέλει όλα έτοιμα!

Η ζωή σας πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες ενός νέου ανθρώπου που έρχεται στον κόσμο και μάλιστα είναι… ιδιαίτερα απαιτητικός! Μεταξύ όλων όσων έχετε να φροντίσετε ως νέοι γονείς είναι και ο χώρος στον οποίο θα φιλοξενηθεί το νέο μέλος, δηλαδή το βρεφικό δωμάτιο. Ακόμα και αν ζείτε σε ένα σπίτι που δεν είναι μεγάλο αρκετά για να έχει το νεογέννητο το δικό του δωμάτιο, χρειάζεται μια γωνιά που θα είναι αποκλειστικά δική του. Εκεί θα μπει η κούνια που θα κοιμάται, εκεί θα βρίσκονται τα ρουχαλάκια του, οι πάνες του, όλα όσα χρειάζεται ένα μωρό.

aytokollita gia vrefiko domatio 2


Η προετοιμασία και η διακόσμηση του βρεφικού δωματίου είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία, που μπορεί να αποβεί όμως αρκετά χαοτική. Οι νέοι γονείς πολλές φορές δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν και πού να τελειώσουν, καθώς αυτό που τους συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο και απλώς προσπαθούν να φανταστούν τι μπορεί να χρειαστούν και οι ίδιοι και το μωρό τους και ουσιαστικά, προετοιμάζονται στα τυφλά. Για να αποφύγετε περιττές αγορές και έξοδα, θα σας βοηθήσει πολύ να συμβουλευτείτε φιλικά ή συγγενικά ζευγάρια που έχουν γίνει γονείς πριν από εσάς. Θα ακούσετε την εμπειρία και τις συμβουλές τους και θα «κρατήσετε» αυτά που ταιριάζουν με τη δική σας ιδιοσυγκρασία και άποψη.

aytokollita gia vrefiko domatio 3



Είναι σαφές πως οι πρώτες μέρες με το νεογέννητο στο σπίτι θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και για να μην κρυβόμαστε, με πολύ ξενύχτι, αϋπνίες και κούραση. Μια πολύ βασική παράμετρος για να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα την περίοδο αυτή, είναι να την… περάσετε σε ένα χώρο που σας δημιουργεί από μόνος του ευχάριστα συναισθήματα. Να διακοσμήσετε δηλαδή το χώρο του νεογέννητου με γούστο και καλαισθησία, ώστε εκείνες τις δύσκολες ώρες, εσείς να νιώθετε καλά. Όμορφα έπιπλα, που είναι ταυτόχρονα και λειτουργικά για το μωρό, μια πολυθρόνα που σας βολεύει, ένα μαλακό χαλί που αποπνέει ζεστασιά, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να φροντίσετε.

Εκείνο όμως που πραγματικά θα μεταμορφώσει το χώρο και τη διάθεσή σας είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου για βρεφικό δωμάτιο. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά ένα βρεφικό αυτοκόλλητο μετατρέπει το χώρο του μωρού σε ένα παραμυθένιο μέρος, όπου ζουν χαρακτήρες της φαντασίας: Νεράιδες, δεινόσαυροι, πεταλούδες, αστροναύτες και ό,τι άλλο βάλει ο νους! Η UrbanStickers είναι μια εταιρεία που αποτελείται από μια μικρή ομάδα γραφιστών και επιγραφοποιών και η οποία διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκόλλητων τοίχου και αυτοκόλλητων βρεφικού δωματίου. Στο ηλεκτρονικό της κατάστημα θα βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει ή μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας αυτοκόλλητο, σε σχέδιο που επιλέγετε εσείς! Είναι πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός πως τα αυτοκόλλητα τοίχου της UrbanStickers είναι σχεδιασμένα με τις μικρότερες πιθανές οικολογικές επιπτώσεις, γεγονός που σημαίνει πως η εκτύπωση γίνεται με άοσμα, μη τοξικά μελάνια, σε υλικά που δεν περιέχουν βαρέα μέταλλα.

aytokollita gia vrefiko domatio 4



Μη διστάσετε ακόμα και να συνδυάσετε αυτοκόλλητα τοίχου που εκ πρώτης ταιριάζουν περισσότερο σε ένα δωμάτιο ενήλικα, όπως είναι για παράδειγμα τα πουά, τα ριγέ ή άλλα μοτίβα, με κάποιο κατεξοχήν σχέδιο βρεφικού αυτοκόλλητου όπως είναι ένα αεροπλανάκι, ένας μονόκερος, μια μελισσούλα ή ένα ζωάκι. Οι επιλογές είναι δεκάδες και πραγματικά θα δώσουν στο χώρο σας τη φρεσκάδα, τη γλύκα και την αισιόδοξη νότα που χρειάζεται, περιμένοντας το νεογέννητο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved