Δεκαπέντε φανταστικές ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο (pics)

Δημιουργήστε το πιο όμορφο παιδικό δωμάτιο με αυτές τις ιδέες.

Δεκαπέντε φανταστικές ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο (pics)

Η διαμόρφωση του παιδικού δωματίου χρειάζεται φαντασία και έξυπνες ιδέες.

Ακόμα και να δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για να κάνετε κάποιες αλλαγές στο δωμάτιο του παιδιού σας, υπάρχουν τα περιθώρια να τα καταφέρετε ξοδεύοντας ελάχιστα.

Και επειδή το παιδικό δωμάτιο είναι ο χώρος που τα παιδιά θα περνούν ή ήδη περνούν πολύ από το χρόνο τους, είτε διαβάζοντας είτε παίζοντας, θα πρέπει να είναι φωτεινός, πρακτικός και ευχάριστος.

Ξεκινήστε λοιπόν από την αλλαγή του χρώματος στους τοίχους. Αποχρώσεις του πορτοκαλί, του κίτρινου, του μπλε είναι ιδανικές για ένα παιδικό δωμάτιο ( αγοριού ή κοριτσιού), καθώς προκαλούν ηρεμία και προσδίδουν ένα αίσθημα ζεστασιάς.

Αποφύγετε το έντονο κόκκινο ή το σκούρο μπλε, ειδικά αν το δωμάτιο δεν είναι πολύ φωτεινό.

Επίσης, αν θέλετε να είναι το δωμάτιο πιο μίνιμαλ και όχι ιδιαίτερα φορτωμένο, οι ραφιέρες σε περίεργα σχήματα ή τα χαλιά σε γεωμετρικά σχέδια, είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Από τις πιο ανέξοδες αλλαγές που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε τη θέση του κρεβατιού και των άλλων επίπλων ( αν υπάρχουν).Το παιδικό δωμάτιο θα δείχνει διαφορετικό χωρίς να έχετε κάνει κάποια έξτρα προσθήκη.

Και επειδή υπάρχουν πολλές ακόμα ιδέες, δεν έχετε παρά να δείτε τη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram #kidsbedroomdecor

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved