Παιδικά και βρεφικά δωμάτια που δεν είναι ροζ και γαλάζια - Δείτε τα (pics)

Πρωτότυπα παιδικά δωμάτια που θα σας γοητεύσουν.

Παιδικά και βρεφικά δωμάτια που δεν είναι ροζ και γαλάζια - Δείτε τα (pics)

Αν θέλετε το δωμάτιο του παιδιού σας να είναι ένας χώρος όπου θα αισθάνεται άνετα, τότε θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τόσο την προσωπικότητα όσο και τα ενδιαφέροντά του.

Όταν τα παιδιά έχουν λόγο στη διακόσμηση του δωματίου τους, αισθάνονται πιο ευτυχισμένα και η ποιότητα του ύπνου τους είναι καλύτερη ( αυτό τουλάχιστον επισημαίνουν οι ειδικοί).

Είναι σημαντικό ,επίσης, το δωμάτιο να εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς. Δεν είναι δηλαδή ένας χώρος μόνο για ύπνο, αλλά και για να παίζει, να διασκεδάζει με τους φίλους του, να διαβάζει, να ηρεμεί.

Θεματικά κρεβάτια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να εκφράσετε την προσωπικότητα στο δωμάτιο ενός παιδιού και τα θεματικά κρεβάτια είναι ένας από αυτούς. Είναι διασκεδαστικά και παιχνιδιάρικα καθώς εκτός από ύπνο προσφέρονται και για παιχνίδι.Υπάρχουν επίσης και άλλες επιλογές για παιδικά κρεβάτια , όπως τα κρεβάτια καμπίνας τα οποία είναι ιδανικά για αποθήκευση ενώ υπάρχει η δυνατότητα να ενσωματωθεί σκηνή ή ακόμα και κούνια στο συγκεκριμένο κρεβάτι.

Χρώματα

Συνήθως οι γονείς επιλέγουν το κλασικό ροζ (και τις αποχρώσεις του) για τα κορίτσια και το γαλάζιο (επίσης σε όλες του τις αποχρώσεις) αποφεύγοντας κάποια άλλα χρώματα όπως το κίτρινο, το κόκκινο, το γκρι. Εάν είστε επιφυλακτικοί ως προς το χρώμα υπάρχει πάντα και η επιλογή της ταπετσαρίας ή των διακοσμητικών τοίχου.

Στη gallery που ακολουθεί θα πάρετε μια γεύση από παιδικά δωμάτια που κάθε άλλο παρά συνηθισμένα είναι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Φωτογραφίες: Instagram / Beautiful Baby Rooms

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved