Έχει το παιδί σας γενέθλια το καλοκαίρι; Δεκεπέντε ιδέες για να οργανώσετε ένα αξέχαστο πάρτι (pics)

Οργανώστε ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι γενεθλίων στο παιδί σας.

Έχει το παιδί σας γενέθλια το καλοκαίρι; Δεκεπέντε ιδέες για να οργανώσετε ένα αξέχαστο πάρτι (pics)

Το καλοκαίρι είναι από τις πιο ωραίες εποχές για παιδικά πάρτι. Αν μάλιστα τα γενέθλια του παιδιού είναι στις αρχές του καλοκαιριού, που ακόμα οι φίλοι του δεν έχουν φύγει, τότε έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε ένα από τα πιο επιτυχημένα πάρτι γενεθλίων.

Λόγω εποχής, τα περισσότερα πάρτι γίνονται σε εξωτερικό χώρο. Μπορείτε λοιπόν να το οργανώσετε σε παιδική χαρά, σε πισίνα, σε γηπεδάκι, σε κήπο, σε εξοχικό, στην πυλωτή της πολυκατοικίας σας ακόμα και στη θάλασσα (το έχουμε δει και ήταν πολύ πετυχημένο).

Κάντε μια λίστα με τα παιδάκια που θα έρθουν μαζί με τους γονείς τους. Αυτό πιθανόν να σας βοηθήσει και ως προς την τελική επιλογή του χώρου.

Για τη διακόσμηση επιλέξτε τα πιο βασικά. Συνήθως σε ανοιχτούς χώρους, μερικά μπαλόνια ή σημαιάκια είναι αρκετά. Φροντίστε να έχετε δροσερούς χυμούς και όσο το δυνατόν λιγότερες λιχουδιές με κρέμα και σοκολάτα ( με τη ζέστη αλλοιώνονται) ενώ για το κυρίως φαγητό τα παιδιά τρελαίνονται για τις κοτομπουκιές, τις πίτσες και τις πατάτες (όχι;)

Ειδοποιείστε τους γονείς να φέρουν μαζί τους και μια αλλαξιά ρούχα γιατί μετά από τόσο παιχνίδι σίγουρα θα ιδρώσουν.

Πάρτε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να οργανώσετε ένα όμορφο παιδικό καλοκαιρινό πάρτι γενεθλίων στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram #summerbirthdayparty

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved