Δεκαπέντε φωτεινά και μοντέρνα χρώματα για την κουζίνα σας (pics)

Ανανεώστε και φρεσκάρετε την κουζίνα σας επιλέγοντας ζωηρά χρώματα.

Δεκαπέντε φωτεινά και μοντέρνα χρώματα για την κουζίνα σας (pics)

Οι συνδυασμοί χρωμάτων για την κουζίνα είναι πολλοί.

Συνήθως επιλέγουμε χρώματα που είναι ουδέτερα και αρκετά συνηθισμένα, όπως το λευκό, το μπεζ, το ανοιχτό γκρι, το σομόν.

Ακριβώς επειδή η μεγαλύτερη επιφάνεια των τοίχων της κουζίνας καταλαμβάνεται από τα ντουλάπια και τις ηλεκτρικές συσκευές, δεν δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο χρώμα που θα την βάψουμε.

Κι όμως, η επιλογή ενός φωτεινού και έντονου χρώματος στους τοίχους της κουζίνας θα τη δείξει σαν καινούρια. Θα πρέπει ωστόσο να αποφύγουμε τα έντονα χρώματα σε όλους τους τοίχους και το ταβάνι, προτιμώντας ίσως την πιο μεγάλη επιφάνεια. Πολύ όμορφα χρώματα είναι το πορτοκαλί, το μπλε ανοιχτό, το κοραλί καθώς και το κυπαρισσί.

Πολύ καλή επιλογή είναι επίσης χρώματα όπως το πετρόλ, το κόκκινο, το κίτρινο , το μπορντό, αρκεί να συνδυάζονται με την υπόλοιπη διακόσμηση της κουζίνας ( ντουλάπια και ηλεκτρικές συσκευές).

Για την επιλογή του σωστού χρώματος, θα πρέπει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να μελετήσουμε την κουζίνα. Είναι φωτεινή; Σκοτεινή; Μικρή; Μεγάλη; Με πολλά ή λίγα ντουλάπια; Είναι αυτόνομη ή ενιαία με το σαλόνι;

Απαντώντας σε αυτά τα ερωτήματα η επιλογή του σωστού χρώματος θα είναι πολύ εύκολη υπόθεση.

Πάρτε μια γεύση από όμορφες κουζίνες στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες : Instagram #kitchencolors

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved