Πριγκιπικό πάρτι για κορίτσια: Ιδέες που δεν έχετε δει ποτέ ξανά (pics)

Τα πριγκιπικά πάρτι πια έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και ιδού οι αποδείξεις!

Πριγκιπικό πάρτι για κορίτσια: Ιδέες που δεν έχετε δει ποτέ ξανά (pics)

Πάει ο καιρός που όταν τα κορίτσια ζητούσαν πριγκιπικό πάρτι εννοούσαν να είναι εμπνευσμένο από κάποια πριγκίπισσα ηρωίδα.

Πια τα πριγκιπικά πάρτι έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και δεν έχουν καμία σχέση με τις πριγκίπισσες cartoon. Το μόνο που χρειάζεται για να τα διοργανώσει κανείς είναι τιάρες, τούλια, χρυσό γκλίτερ και μια κομψή πριγκιπική τούρτα.

Διακόσμηση

Αρχικά διαλέξτε τις αποχρώσεις που θα κινηθείτε. Συνήθως οι παστέλ αποχρώσεις είναι εκείνες που που βλέπει κανείς σε ένα τέτοιο πάρτι. Αφού διαλέξετε χρώμα, τότε είστε έτοιμη να αγοράσετε τούλια για να διακοσμήσετε το σπίτι και τον μπουφέ σας

Τούρτα

Η τούρτα θα πρέπει να είναι απλή και συνάμα εντυπωσιακή. Το γκλίτερ και το χρυσό χρώμα δεν πρέπει να λείπει και από εδώ.

Δωράκια καλεσμένων

Φτιάξτε τιάρες, φτιάξτε ραβδιά ή ακόμη και φούστες τουτού. Αν πάλι δεν σας αρέσουν αυτές οι ιδέες κάντε δώρο τσιμπιδάκια, κορδέλες μαλλιών ή παιδικά κοσμήματα που λατρεύουν όλες οι μικρές πριγκίπισσες.

Δείτε περισσότερες ιδέες όχι μόνο για τούρτες αλλά και για διακόσμηση στη gallery που ακολουθεί. Σημειώστε τι απ' όλα σας αρέσει και αρχίστε τη διοργάνωση!

πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtags/ #princessparty #princesscake

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved