Φανταστικές ιδέες για να διακοσμήσετε το ταβάνι στο παιδικό δωμάτιο (vid)

Οι περισσότεροι από εμάς τους γονείς ασχολούμαστε κυρίως με το χρώμα των τοίχων, τα έπιπλα, τα υφάσματα ενώ υπάρχει και άλλο ένα σημαντικό σημείο στο παιδικό δωμάτιο που δεν του δίνουμε τη σημασία που του αξίζει: το ταβάνι!

Φανταστικές ιδέες για να διακοσμήσετε το ταβάνι στο παιδικό δωμάτιο (vid)

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια πραγματικά εκπληκτική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο των παιδιών, τότε το ταβάνι θα πρέπει να είναι και αυτό ένα κεντρικό σημείο του συνολικού σχεδιασμού.

Τοποθετήστε αυτοκόλλητα αστέρια και πλανήτες στους τοίχους και την οροφή. Θα φωσφορίζουν τη νύχτα και θα δημιουργούν μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα. Φροντίστε ταυτόχρονα και τον φωτισμό του δωματίου έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Ζωγραφίστε ένα αγαπημένο θέμα των παιδιών στην οροφή ή αν έχετε δημιουργήσει ένα θεματικό δωμάτιο τονίστε μια λεπτομέρεια του στο ταβάνι.

Σε ο,τι αφορά τα χρώματα ξεφύγετε από το κλασικό λευκό και επιλέξτε ένα έντονο ή παστέλ χρώμα, ανάλογα και με τη διακόσμηση των τοίχων για να προσθέσετε αρμονία στο δωμάτιο ή απλά να δημιουργήσετε ένα εστιακό σημείο.

Εάν το δωμάτιο φιλοξενεί περισσότερα από ένα παιδιά αξιοποιήστε τη διακόσμηση στο ταβάνι (χρώμα, θέμα, μοτίβο κ.λπ.) για να χωρίσετε νοητά τον χώρο.

Δείτε στο video ιδέες διακόσμησης και επιλέξτε εκείνη που σας αρέσει και ταιριάζει στον δικό σας παιδικό δωμάτιο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved