Ιδέες για ονειρεμένα παιδικά δωμάτια - Θα ξετρελαθείτε (vid)

Τι κάνει ένα παιδικό δωμάτιο να είναι διαφορετικό, όμορφο, ξεχωριστό και ονειρεμένο;

Ιδέες για ονειρεμένα παιδικά δωμάτια - Θα ξετρελαθείτε  (vid)

Μα φυσικά η διακόσμησή του. Για την ακρίβεια ο τρόπος που θα το διακοσμήσετε.

Το παιδικό δωμάτιο δεν είναι μόνο ένας χώρος που κοιμάται το παιδί, αλλά περνάει αρκετό από το χρόνο του. Πρέπει λοιπόν να είναι έτσι διακοσμημένο, ώστε να μην του διασπά την προσοχή αλλά να το ηρεμεί και να το χαλαρώνει. Έτσι, θα μπορεί να συγκεντρώνεται και να είναι πιο ήρεμο.

Επομένως ετοιμάζοντας το παιδικό δωμάτιο, επιλέξετε χρώματα ζεστά και όμορφα όπως για παράδειγμα το μπεζ, το κίτρινο, το υπόλευκο και άλλες παρόμοιες αποχρώσεις. Αποφύγετε τις τριχρωμίες ή τα έντονα μοτίβα στους τοίχους. Αντίθετα, επιλέξτε ένα θεματικό αυτοκόλλητο που θα ταιριάζει με τη γενικότερη διακόσμηση του δωματίου.

Το κρεβάτι όπως και κάποια άλλα έπιπλα (ραφιέρες, γραφείο, καρέκλα), μπορούν να είναι πιο ιδιαίτερα (εξαρτάται από τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε). Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε επιλέξτε σεντόνια και παπλωματοθήκη σε όμορφα σχέδια και χρώματα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ολοκληρωμένα παιδικά δωμάτια, διαφορετικών στυλ το καθένα, που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το δωμάτιο του παιδιού σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved