Κάντε την κρεβατοκάμαρά σας ξεχωριστή με απλούς τρόπους (pics)

Κρεβατοκάμαρες όμορφες και πολύ άνετες.

Κάντε την κρεβατοκάμαρά σας ξεχωριστή με απλούς τρόπους (pics)

Έρευνες έχουν δείξει ότι τόσο τα χρώματα όσο και ο φωτισμός του υπνοδωματίου επιδρούν στην ψυχολογία μας αλλά και στην ποιότητα του ύπνου.

'Αλλωστε ένας όμορφος χώρος δημιουργεί πάντα μια θετική αύρα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να φροντίσουμε η κρεβατοκάμαρά μας εκτός από άνετη να είναι κομψή και λειτουργική.

Συνήθως, οι πιο εύκολες λύσεις αλλά και οι πιο εντυπωσιακές, είναι τα κάδρα. Αν μάλιστα έχετε κορνίζες που δεν τις χρησιμοποιείτε, είναι μια καλή ευκαιρία να διακοσμήσετε τους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σας.

Εξίσου, καλή επιλογή είναι τα αυτοκόλλητα τοίχου. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά σχέδια και σε διάφορα μεγέθη. Ανάλογα με το μέγεθος της κρεβατοκάμαρας και τη θέση του κρεβατιού, θα επιλέξετε το σημείο που θέλετε να αναδείξετε. Αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν, τότε επιλέξτε εντυπωσιακές ταπετσαρίες που είναι της μόδας.

Πολύχρωμα μαξιλάρια σε διαφορετικά μεγέθη όπως και παπλωματοθήκες σε έντονα χρώματα είναι από τις πιο εύκολες αλλά εντυπωσιακές αλλαγές. Αν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα από τα παραπάνω, δείτε αν μπορείτε να αλλάξετε θέση στο κρεβάτι. Θα μπαίνετε στο υπνοδωμάτιο και θα φαίνεται τόσο μα τόσο διαφορετικό!

Για να σας βοηθήσουμε βρήκαμε στο Instagram αρκετές ιδέες και σας τις παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved