Τρόποι για να κάνετε το μικρό σας μπάνιο να δείχνει μεγάλο

Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που έχουν ένα μικρό μπάνιο που πολλές φορές τους κάνει να νιώθουν ότι «πνίγονται»!

Τρόποι για να κάνετε το μικρό σας μπάνιο να δείχνει μεγάλο

Κάποιοι ίσως σκέφτονται, «μα καλά υπάρχει τόσο μικρό μπάνιο;»... Κι όμως! Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται υπάρχουν τρόποι κάποιος να κάνει το μικρό του μπάνιο να δείχνει μεγάλο, όσο απίθανο και αν ακούγεται.

Ορίστε 5 τρόποι που θα κάνουν το μικρό σας μπάνιο να δείχνει μεγάλο

Αφαιρέστε τη βάση του νιπτήρα

Ναι, ναι... η βάση του νιπτήρα πιάνει αρκετό χώρο στο μπάνιο σας για αυτό αν θέλετε να κερδίσετε χώρο, μπορείτε να την αφαιρέσετε. Υπάρχουν αρκετά ήδη νιπτήρα που πιάνουν λίγο χώρο και τοποθετούνται στον τοίχο χωρίς βάση. Δείτε ένα παράδειγμα στη φωτογραφία που ακολουθεί (πηγή: Dwell.com)

niptiras ston aera

Βάλτε στη ντουζιέρα τζάμι

Το τζάμι θα ανοίξει το χώρο στο μπάνιο σας. Για αυτό λοιπόν πείτε αντίο στις κουρτίνες και αλλάξτε τη ντουζιέρα σας! Αν πάλι δεν έχετε χρήματα για να βάλετε τζάμι στη ντουζιέρα σας προτιμήστε τις διάφανες κουρτίνες.

Αξιοποιήστε τις πόρτες σας

Όπως, μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που βρήκαμε στο sasinteriors.net, μπορείτε πίσω από την πόρτα του μπάνιου να βάλτε πιάστρες για τις πετσέτες σας. Έτσι οι τοίχοι θα παραμείνουν καθαροί και όχι φορτωμένοι.

mikro mpanio pos tha moiazei megalo

Προτιμήστε το άσπρο το χρώμα

Το λευκό ενιαίο χρώμα όχι μόνο στους τοίχους και τα είδη υγιεινής αλλά και τις πετσέτες και τα διακοσμητικά, ξεγελούν το μάτι κάνοντας το μπάνιο να μοιάζει μεγαλύτερο απ' ότι είναι.

Όσο πιο πολλοί καθρέφτες τόσο το καλύτερο

Τα περισσότερα μπάνια έχουν τουλάχιστον έναν καθρέφτη. Ο καθρέφτης κάνει οποιοδήποτε δωμάτιο να μοιάζει μεγαλύτερο για αυτό λοιπόν μη σταθείτε μόνο στον ένα καθρέφτη. Αν πάλι δεν θέλετε περισσότερους καθρέφτες, τοποθετήστε ένα καθρέφτη αρκετά μεγάλο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved