Τέσσερις υπέροχοι λόγοι για να βαφτίσετε το παιδί σας Φθινόπωρο

Γιατί να κάνετε μία Φθινοπωρινή βάφτιση.

Τέσσερις υπέροχοι λόγοι για να βαφτίσετε το παιδί σας Φθινόπωρο

Αντί να περιμένετε να ανοίξει ο καιρός για να βαφτίσετε το μικρό σας βλασταράκι, τολμήστε τη βάφτιση μέσα στο Φθινόπωρο. Σε λίγες μέρες μπαίνει ο Οκτώβριος και το σκηνικό αρχίζει να γίνεται ακόμη πιο Φθινοπωρινό.

Μη σας τρομάζει η βροχή, το κρύο ή ο αέρας. Άλλωστε αυτά είναι στοιχεία της φύσης που συνθέτουν αυτό το υπέροχο σκηνικό και μπορούν να γίνουν σύμμαχοί σας και να έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα τόσο στη διακόσμηση της βάφτισης όσο και στις φωτογραφίες που θα βγάλετε πριν και μετά το μυστήριο.

Κιτρινισμένα πεσμένα φύλλα

Είτε είναι αγόρι, είτε κορίτσι το μωράκι που βαφτίζεται το πορτοκαλί, το καφέ και το κίτρινο είναι χρώματα που ταιριάζουν και στα δύο φύλλα. Βγάλτε φωτογραφίες έξω στη φύση ακόμη και αν βρέχει, κρατώντας μια όμορφη ομπρέλα. Ο φωτογράφος που θα επιλέξετε θα σας δώσει όμορφες ιδέες για να έχετε τις πιο όμορφες και ξεχωριστές φωτογραφίες καθώς θα διαφέρουν από τις κλασικές θαλασσινές, καλοκαιρινές φωτογραφίες.

#1

baftisi fthinoporo 2

#2

vaftisi fthinoporo1

Διακόσμηση

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια στην προκειμένη περίπτωση. Όπως προαναφέραμε, θα πρέπει να κινηθείτε στις γήινες αποχρώσεις και στις αποχρώσεις του Φθινοπώρου. Το πορτοκαλί, το κίτρινο και το καφέ θα πρέπει να είναι τα χρώματα που θα διαλέξετε. Μπορείτε να συνδυάσετε και το πράσινο κυπαρισσί. Για να μην ψάχνετε δείτε παρακάτω όμορφες ιδέες:

#1

diakosmisi fthinoporo

#2

diakosmisi fthinoporo 1

#3

diakosmisi fthinoporo 2

#4

diakosmisi fthinoporo 3

#5

diakosmisi fthinoporo 4

Μπομπονιέρες

Η λινάτσα είναι ό,τι πρέπει. Διαλέξτε μια ξύλινη μπομπονιέρα. Μολύβια που θυμίζουν κορμούς δέντρων. Ξύλα που θα αναγράφουν το όνομα του παιδιού που βαφτίζετε. Ξύλινα παιχνίδια ή ακόμη και ξερά φύλλα. Μερικές ιδέες θα βρείτε παρακάτω:

#1

mpomponieres

#2

mpomponieres

#3

mpomponieres 1

#4

mpomponieres 2

#5

mpomponieres 3

#6

mpomponieres 4

#7

mpomponieres 5

Βαφτιστικά ρούχα και μαρτυρικά

Μπορείτε να συνεννοηθείτε με τη μέλλουσα νονά ή νονό και να διαλέξετε ρούχα που θα ταιριάζουν με το θέμα σας. Είναι απίστευτο το πόσα όμορφα ρούχα υπάρχουν για εκείνη τη μοναδική μέρα του παιδιού σας. Όσο για τα μαρτυρικά; Ξύλινα σταυρουδάκια μπορείτε να βρείτε άπειρα στο εμπόριο.

#1

rouxa vaftisis

#2

royxa vaftisis 2

#3

royxa vaftisis 3

#4

royxa vaftisis 4

#5

vaftistika royxa
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved