Είσαι έτοιμη για ανακαίνιση; Πριν ξεκινήσεις δες 3 στυλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Τρία πράγματα που κάνουν ακόμη και οι μεγαλύτεροι στυλίστες

Είσαι έτοιμη για ανακαίνιση; Πριν ξεκινήσεις δες 3 στυλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Οι άνθρωποι λένε πως δεν μπορείς να μάθεις πράγματα για το στυλ, είτε γεννιέσαι με αυτό, είτε όχι. Και μπορεί σε πολλές περιπτώσεις αυτό να ισχύει, ωστόσο όσο και αν δεν το έχεις με το στυλ και τη διακόσμηση, υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να σε βοηθήσουν ακόμη και με τα πιο μικρά πράγματα.

Εάν είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις μία ανακαίνιση στο σπίτι σου για παράδειγμα, το καλοκαίρι είναι μία εποχή που ενδείκνυται για αλλαγές άλλωστε- εμπιστεύσου και συμβουλέψου τα σωστά άτομα και πρόσεχε στα τρία παρακάτω πράγματα. Τα συγκεκριμένα τα αποφεύγουν ακόμη και οι πιο στυλάτοι άνθρωποι.

#1. Δεν φοβούνται τις αντιθέσεις
Οι άνθρωποι με στυλ έχουν μια φυσική κατανόηση της κλίμακας και της αναλογίας. Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Alyssa Kapito, αναφέρει: «Έχοντας τα πάντα σε ένα δωμάτιο στο ίδιο ύψος και στο ίδιο μέγεθος είναι τεράστιο λάθος -είναι η αντίθεση που κάνει τα πράγματα ενδιαφέροντα. Γι’ αυτό δοκίμασε υπερμεγέθη έργα τέχνης δίπλα σε ένα ζευγάρι μικρά πορτατίφ ή ενσωμάτωσε το ύψος στο δωμάτιό σου με κουρτίνες μεγάλου ύψους».

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved