Απίθανες ιδέες για παιδικά πάρτυ

Είναι τα γενέθλια του παιδιού σας και ψάχνετε εναγωνίως ιδέες για το θέμα ή τη διακόσμηση;

Απίθανες ιδέες για παιδικά πάρτυ

Σας έχουμε μερικές απο τις καλύτερες ιδέες που κυκλοφορούν! Γιατί τελικά η τούρτα είναι το εύκολο κομμάτι, αλλά τι γινεται με το υπόλοιπο σπίτι, τις δραστηριότες, τη διακοσμηση, τα δωράκια, τις κάρτες και όλο το περιβάλλον που θα συμβάλει στη φανταστικότερη μερα που έχετε σκεφτει;

Διαλέξτε ή εμπνευστείτε για το πάρτυ του παιδιού σας:

1. Επιλέξτε τα χρώματα και παίξτε με αυτά. Απο την τούρτα μέχρι το μονόγραμμα ή την ηλικία του παιδιού σας, το ντύσιμό του, την τούρτα του και τις καραμέλες. Σημείο που μας άρεσε πολύ: Τα μπουκαλάκια με το γάλα με καλαμάκια που φυσικά έχουν τα χρώματα που θέλετε!

An Old-Fashioned Birthday Bash

2. Αν στραφείτε στα Lego, πέρα από την τούρτα και τα σχετικά μπισκοτάκια - τουβλάκια, έχετε έτοιμο και το δώρο που θα δώσετε σε κάθε παιδάκι. Ενα σακουλάκι με χρωματιστά τουβλάκια!

A Lego-Themed Birthday Party

3. Το θέμα του Ουράνιου Τόξου έρχεται μαζί με χιλιάδες ιδέες. Ολα είναι χρωματιστά και όλα μπορούν να συνδυαστούν. Μπαλόνια, κάρτες, μαρκαδόροι, κουφετάκια και καραμελάκια, είναι όλα εύκολα προσαρμόσιμα.

A Rainbow Birthday Party

4. Απο τα πολύ αγαπημένα μας για κοριτσάκι: Χιονάτη. Φανταστική λεπτομέρεια τα μήλα, η λευκή τούρτα και τα καθρεφτάκια που μπορείτε να δώσετε ακόμη και για δωράκι!

A Snow White Birthday Party

5. Αν πάλι επιλέξετε ροζ πριγκίπισες, η αγορά είναι γεμάτη κορώνες και ροζ αντικείμενα για τη διακόσμηση όλου σας του σπιτιού!

Pink Princess Birthday Party

6. Ο Πήτερ Παν ειναι φίλος μας! Πράσινες λεπτομέρειες, σκουφάκια, φτερά και μια δόση μαγείας στη χώρα του Ποτέ! Αντε βάλτε και μια τίνκερμπελ σε κάποιο σημείο, με λιγη χρυσόσκονη!

A Peter Pan Party

7. Και ο ΜακΚουιν ειναι μια επιλογή που θα λατρέψουν τα αγοράκια. Ακόμη κι αν δε βρείτε προϊόντα για διακόσμηση, πάρτε κόκκινα αντικείμενα (από μπαλόνια μέχρι σακουλάκια) και κολλήστε αυτοκόλλητα μακκουίν που υπάρχουν σε αφθονία σε όλα τα μαγαζιά!

Disney Cars Party

8. Αν σκέφτεστε απο τώρα τα γενέθλια που έρχονται τον χειμώνα, οι πιγκουίνοι είναι μια διασκεδαστική λύση! σε απρόμαυρο χρώμα με πορτοκαλί πινελιές, είναι ένα θέμα και για τα δύο φύλα, χαριτωμένο και τρυφερό!

A Winter Candyland Birthday Party

9. Χο χο χο! Οι πειρατές είναι εδώ! Ωραία ιδέα για αγορίστικο πάρτυ! Λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά: Αντί για τα κλασικά καπελάκια γενεθλίων, φτιάξτε τους πειρατικά καπέλα σαν αυτό της φωτογραφίας!

A Pirate Party

10. Και φυσικά, Σούπερ Ηρωες. Διαλέξτε τον αγαπημένο σας, ή όλους μαζί, και κάντε τα όλα μαντάρα! Αφήστε τα παιδιά να παίξουν, να τρέξουν, να ντυθούν αν θέλουν ,και διακοσμήστε ανάλογα τον χώρο σας!

A Vintage Superhero Party
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved