Deco: Το φούξια έχει την τιμητική του στο παιδικό δωμάτιο

Το πορφυρό χρώμα ή αλλιώς φούξια, όπως το ξέρουν οι περισσότεροι, αναφέρεται ώς το χρώμα της συμπαντικής αρμονίας και της συναισθηματικής ισορροπίας. Πρόκειται για ένα χρώμα, που μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να δημιουργήσει αρμονία και ισορροπία σε κάθε πτυχή της ζωή του, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά.

Deco: Το φούξια έχει την τιμητική του στο παιδικό δωμάτιο

Πρόκειται, για έναν συνδυασμό του κόκκινου και του μοβ που κρύβει μέσα του το πάθος, τη δύναμη και την ενέργεια του κόκκινου.

fouxia paidiko domatio 9

Παρακάτω θα βρείτε ιδέες για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο της κόρης σας είτε είναι μωρό ακόμη είτε νήπιο ή έφηβο κορίτσι.

Μπορείτε να βάψετε ολόκληρους τοίχους, στο φούξια χρώμα ή να το συνδυάσετε με άλλα χρώματα, όπως το γαλάζιο, το λευκό ή το γκρι.

fouxia paidiko domatio 2
fouxia paidiko domatio 6
fouxia paidiko domatio 10
fouxia paidiko domatio 7
fouxia paidiko domatio 4

Αν πάλι δεν θέλετε βάψετε τον τοίχο που παιδικού δωματίου με ένα τόσο έντονο χρώμα μπορείτε, να παίξετε με τα έπιπλα, τα διακοσμητικά ακόμη και λευκά είδη.

fouxia paidiko domatio 1
fouxia paidiko domatio 3
fouxia paidiko domatio 5
fouxia paidiko domatio 8

Για παράδειγμα μπορείτε να τοποθετήσετε στον χώρο, φούξια πολυθρόνες ή φούξια κουρτίνες και κουβερλί. Όπως και να έχει, τολμήστε το, ξεφύγετε λίγο από το κλασσικό ροζ. Σίγουρα, το μικρό σας θα ενθουσιαστεί με αυτό το χρώμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved