Τιάρες, ραβδάκια και τουτού. Υπέροχες ιδέες για τέλειο κοριτσίστικο πριγκιπικό πάρτι

Κοριτσομανούλες μου ετοιμαστείτε. Παρακάτω βρήκα, μάζεψα και μοιράζομαι μαζί σας ιδέες που βρήκα στο διαδίκτυο για το πιο τέλειο πριγκιπικό πάρτι, που θα ξετρελάνει τα κορίτσια σας.

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Ως κοριτσομαμά και εγώ, πάντα ψάχνω για τα καλύτερα για το κορίτσι μου. Εξάλλου έτσι με έμαθε η δική μου μαμά και έτσι θέλω να κάνω και στην κόρη μου. Εξάλλου μια φορά το χρόνο γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας. Δεν σας λέω κάθε χρόνο να κάνετε υπερπαραγωγή γενεθλίων, αλλά μέχρι τα 9-10 που τα παιδιά είναι ακόμη «παιδιά» με όλη τη σημασία της λέξης.

Παρακάτω θα βρείτε υπέροχες ιδέες για τούρτες, για διακόσμηση, για δωράκια και για προσκλήσεις. Πάρτε μολύβι και χαρτί, σημειώστε τα αγαπημένα σας ή ακόμη καλύτερα, αποθηκεύστε το άρθρο μου για να το βρείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή.

#Προσκλήσεις
Η πρόσκληση είναι το Α και το Ω σε ένα πάρτι. Μπορεί σήμερα οι περισσότεροι γονείς να στέλνουν τις προσκλήσεις μέσω social media, στα παιδιά όμως αρέσουν οι χειροπιαστές. Φτιάξτε τις μόνες σας, με χαρτόνι, τούλι, χρυσόσκονη, χάντρες ή εκτυπώστε μια απλή, που θα αρέσει στο παιδί σας. Όπως και να έχει μην την παραλείψετε.

#Πριγκιπική τούρτα για κορίτσια
Την τούρτα θα πρέπει να την επιλέξετε μαζί με την κορούλα σας. Ψάξτε στο διαδίκτυο και βρείτε αυτή που θα της αρέσει πραγματικά, είτε με ζαχαρόπαστα είτε με σαντιγί. Έπειτα, αν πιάνουν τα χέρια σας, φτιάξτε τη. Αν όχι, τότε ζητήστε από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας να το κάνει. Αν τα χρήματα που ζητήσουν σας φανούν πολλά. Τότε απλά ζητήστε να σας φτιάξει την τούρτα, χωρίς τα διακοσμητικά. Αγοράστε τα χωριστά και διακοσμήστε τη μόνες σας.

#Τιάρες, ραβδάκια και τουτού
Αν πρόκειται να καλέσετε μόνο κορίτσια τότε το πάρτι σας θα είναι ονειρεμένο. Αγοράστε τιάρες, ραβδάκια και τουτού (μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα) και κρεμάστε σε κάθε σετ το όνομα κάθε παιδιού. Για να το κάνετε ακόμη πιο όμορφο μπορείτε να στρώσετε το τραπέζι και να τοποθετήσετε σε κάθε θέση από μια τιάρα. Παρακάτω θα δείτε ακριβώς τι εννοούμε καθώς και ακόμη μερικές ιδέες για πριγκιπικά δωράκια.

#Μπουφές
Φτιάξτε ωραία σπιτικά φαγάκια ή παραγγείλετε απ΄έξω. Όπως και να έχει στολίστε τον μπουφέ με το αγαπημένο χρώμα του παιδιού. Ροζ, κίτρινο, λευκό, χρυσό, ασημί, γαλάζιο και πολύ γκλίτερ.

#Αναψυκτικά, νερά και λεμονάδες
Μπορείτε να αγοράσετε μπουκαλάκια με νερό και να κολλήσετε χαρτί με το όνομα κάθε παιδιού. Επίσης μπορείτε να πάρετε κοντά γυάλινα μπουκαλάκια και να τα γεμίσετε με ροζ λεμονάδα.

#Πινιάτα
Αγαπημένες μου, για το τέλος άφησα την πινιάτα. Πάρτι χωρίς πινιάτα δεν γίνεται. Φτιάξτε τη μόνες σας. Μπορείτε. Αγοράστε ένα μπαλόνι, φουσκώστε το και περάστε με αλευρόκολα εφημερίδες, δύο φορές. Μην βάλετε τρεις στρώσεις, η πινιάτα δεν θα σπάει με τίποτε. Πριν τη διακοσμήσετε γεμίστε τη με λιχουδιές και μικρά δωράκια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved