Deco: Ιδέες για vintage παιδικά δωμάτια (εικόνες)

Μια ιδιαίτερη λύση για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι να δώσουμε vintage ύφος με υλικά και μικρά έπιπλα ή διακοσμητικά!

Επιλέγουμε ταπετσαρίες με pattern και παστέλ αποχρώσεις για να επενδύσουμε τους τοίχους. Επιλέγουμε μικρά έπιπλα vintage τύπου για να δώσουμε το ύφος, ή ακόμα καλύτερα μεταποιούμε παλιά έπιπλα για να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε. Τεχνητή παλαίωση και ξεθωριασμένα χρώματα θα βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε το στοιχείο του ξύλου, άρα επιλέγουμε τα έπιπλα με αισθητική εποχής : κούνιες, κουνιστές πολυθρόνες, ξύλινα παιχνίδια, κούτες για τα παιχνίδια, κρεμάστρες στον τοίχο και σεκρετέρ.

Τέλος, μπορούμε να συμπληρώσουμε το δωμάτιο με μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως μια μπερζέρα υφασμάτινη, μια κουνουπιέρα πάνω από το κρεβάτι ή αφίσες από παλιές διαφημίσεις σε vintage ύφος.

Η διακόσμηση τύπου vintage μπορεί να φανεί κάπως βαριά, ωστόσο αν ταιριάζει στην αισθητική σας και στο χώρο του παιδικού δωματίου που έχετε, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Τυχόν απορίες σας μπορείτε να μου στέλνετε εδώ!

Mαγδα Κ. Μαυρίκη
Αρχιτέκτονας μηχανικός
www.mamaproject.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved