Deco: Ιδέες για vintage παιδικά δωμάτια (εικόνες)

Μια ιδιαίτερη λύση για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι να δώσουμε vintage ύφος με υλικά και μικρά έπιπλα ή διακοσμητικά!

Deco: Ιδέες για vintage παιδικά δωμάτια (εικόνες)

Επιλέγουμε ταπετσαρίες με pattern και παστέλ αποχρώσεις για να επενδύσουμε τους τοίχους. Επιλέγουμε μικρά έπιπλα vintage τύπου για να δώσουμε το ύφος, ή ακόμα καλύτερα μεταποιούμε παλιά έπιπλα για να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε. Τεχνητή παλαίωση και ξεθωριασμένα χρώματα θα βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση.

vintage kids room 1 3
vintage kids room 2 3

Σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε το στοιχείο του ξύλου, άρα επιλέγουμε τα έπιπλα με αισθητική εποχής : κούνιες, κουνιστές πολυθρόνες, ξύλινα παιχνίδια, κούτες για τα παιχνίδια, κρεμάστρες στον τοίχο και σεκρετέρ.

vintage kids room 3 3
vintage kids room 4 3
vintage kids room 5 3

Τέλος, μπορούμε να συμπληρώσουμε το δωμάτιο με μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως μια μπερζέρα υφασμάτινη, μια κουνουπιέρα πάνω από το κρεβάτι ή αφίσες από παλιές διαφημίσεις σε vintage ύφος.

vintage kids room 6 3
vintage kids room 7 3

Η διακόσμηση τύπου vintage μπορεί να φανεί κάπως βαριά, ωστόσο αν ταιριάζει στην αισθητική σας και στο χώρο του παιδικού δωματίου που έχετε, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

vintage kids room 8 3
vintage kids room 11 3

Τυχόν απορίες σας μπορείτε να μου στέλνετε εδώ!

Mαγδα Κ. Μαυρίκη
Αρχιτέκτονας μηχανικός
www.mamaproject.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved