Deco: Όμορφες ιδέες για παιδικά δωμάτια σε σοφίτα

Σας παρουσιάζουμε σήμερα όμορφες ιδέες για παιδικά δωμάτια σε σοφίτα!

Deco: Όμορφες ιδέες για παιδικά δωμάτια σε σοφίτα

Αν έχετε στο σπίτι σας σοφίτα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, θα σας πρότεινα να την οργανώσετε σε παιδικό δωμάτιο. Είναι το ιδανικό σημείο – συνήθως είναι αρκετά ευρύχωρη μια σοφίτα αναλογικά με ένα απλό δωμάτιο, ενώ το χαμηλό και κεκλιμένο ταβάνι δίνει δυνατότητα για ιδιαίτερη διακόσμηση!

attic kids room ideas 2 3

Αφήστε αν είναι εφικτό εμφανείς τις ξύλινες τάβλες στην οροφή, αλλιώς εκμεταλλευτείτε το ταβάνι για ταπετσαρίες ή ζωγραφικές αναπαραστάσεις! Τοποθετήστε σειρές με φωτάκια στα σημεία με τις κλίσεις ή χρησιμοποιήστε απλίκες με χαμηλό φωτισμό ώστε να αναδεικνύεται το εσωτερικό της στέγης!

IMG 2663 3
IMG 2665 3

Αν υπάρχει το περιθώριο του ύψους μπορείτε να συνδυάσετε και κουκέτες σε διπλό ύψος ώστε να χωρέσουν δύο κρεβάτια – σε αυτή την περίπτωση μπορεί να φαίνονται πολύ μικρά ή «κρυμμένα» τα κρεβάτια, δίνεται όμως έτσι η δυνατότητα να τα παρουσιάσετε με concept : δέντρο, κατασκήνωση, κάστρο κτλ!

attic kids room ideas 3
attic kids room ideas 3 3
IMG 2666 3

Σε κάθε περίπτωση εκμεταλλευτείτε τη σοφίτα ώστε να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο υπνοδωμάτιο και playroom για τα παιδιά σας, ώστε να χαίρονται να το κατοικούν!

IMG 2667 3
IMG 2668 3

Τυχόν απορίες σας μπορείτε να μου στέλνετε εδώ!

Mαγδα Κ. Μαυρίκη
Αρχιτέκτονας μηχανικός
www.mamaproject.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved