Χειμωνιάτικη διακόσμηση σαλονιού: Ιδέες για να το ανανεώσετε

Στο σαλόνι περνάτε τον περισσότερο χρόνο, οπότε μια ανανέωση, ειδικά τώρα τον χειμώνα, μπορείτε να κάνετε.

Χειμωνιάτικη διακόσμηση σαλονιού: Ιδέες για να το ανανεώσετε
Bigstock

Το καθιστικό μετά το τέλος των γιορτών φαντάζει διαφορετικό. Τα φωτάκια του δέντρου και η συνολική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έδιναν μια ζεστασιά και θαλπωρή στον χώρο.

Ευκαιρία λοιπόν τώρα που ξεστολίσατε, να επαναφέρεται τη ζεστασιά με ορισμένες έξυπνες επιλογές που θα αναδείξουν το καθιστικό σας και θα το κάνουν ακόμα πιο cozy.

Φλοκάτη

https://www.instagram.com/reel/C113FGWqkqa/

Αν έχετε φλοκάτη, ευκαιρία τώρα που η θερμοκρασία πέφτει, στρώστε την στο σαλόνι. Επίσης μπορείτε να βρείτε ριχτάρια που θυμίζουν φλοκάτη αλλά η υψή τους είναι πιο απαλή ή να ντύσετε τα σκαμπό σας.

https://www.instagram.com/reel/C11yN0WLPvl/

Διακοσμητικά

Τα γυάλινα βάζα ή οι γυάλες μπορούν να συνεχίσουν να διακοσμούν το καθιστικό σας. Γεμίστε τα (τις) με μπάλες μπαμπού σε γήινες αποχρώσεις ή αποξηραμένα και διακοσμήστε το τραπεζάκι του σαλονιού ή το τζάκι.

https://www.instagram.com/p/CnuYFjILdm4/

Τζάκι και κεριά

Το αναμμένο τζάκι το βράδυ σε συνδυασμό με τα κεριά δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα θαλπωρής στο σπίτι. Αν δεν έχετε τζάκι, ανάψτε κεριά καθώς και επιτραπέζια φωτιστικά ( το φως τους δεν είναι τόσο έντονο).

https://www.instagram.com/p/C1yDJbxId16/

Φυτά

Τα φυτά εσωτερικού χώρου πάντα - ακόμα και τον χειμώνα- είναι must στη διακόσμηση του σαλονιού. Αν όμως δεν θέλετε να έχετε γλάστρες, δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις εναλλακτικές που έχετε:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved