Η φροντίδα της μαμάς έχει ξεχωριστή αίσθηση και τη θέλουμε μαζί μας κάθε στιγμή

Απεριόριστη φροντίδα, ασφάλεια και αγνότητα, θέλει να προσφέρει κάθε μαμά στο παιδάκι της από την στιγμή που το φέρνει στον κόσμο.

Η φροντίδα της μαμάς έχει ξεχωριστή αίσθηση και τη θέλουμε μαζί μας κάθε στιγμή

Κάθε της χάδι, κάθε της άγγιγμα, όλα αποσκοπούν στο να φροντίσει το παιδάκι της με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να του μεταδώσει όλα εκείνα που χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά.

Ακόμα και πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της έχει σκεφτεί πάρα πολύ καλά κάθε μικρότερη και μεγαλύτερη λεπτομέρεια της ανατροφής του: Το πώς θα διαμορφώσει το δωμάτιό του, το αν θα θηλάσει και πώς, την πάνα που θα το φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο, τα ρουχαλάκια του και βέβαια το από τι υλικά θα είναι φτιαγμένο το κάθε προϊόν που θα χρειαστεί το μωράκι της, ώστε να διασφαλίσει την αγνότητα που είναι τόσο σημαντική για το ξεκίνημά του!

Βαμβάκι, το υλικό που φροντίζει το μωράκι μου όπως εγώ

Το βαμβάκι είναι ένα από τα υλικά που συστήνουν οι ειδικοί και προτιμούν οι μητέρες για τα παιδιά τους – είτε πρόκειται για νεογέννητα, για νήπια ή και μεγαλύτερα αγοράκια και κοριτσάκια. Πράγματι, κοιτάζοντας στις παιδικές ντουλάπες, είναι βέβαιο πως θα τις βρούμε γεμάτες, κατά κύριο λόγο, με βαμβακερά ζιπουνάκια, ρουχαλάκια, σεντονάκια και όλα όσα χρειάζεται.

Tο βαμβάκι αποτελεί ένα μοναδικά ασφαλές υλικό, που αγγίζει απαλά και αγνά το δέρμα του μωρού. Αρχικά, διότι είναι φυσικό υλικό, ιδιαίτερα φιλικό προς το δέρμα, ενώ οι υποαλλεργικές του ιδιότητες, το καθιστούν ιδανικό για παιδιά, που ως γνωστόν έχουν πολύ ευαίσθητο δερματάκι. Πολύ σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι το βαμβάκι επιτρέπει στο σώμα να «αναπνέει».

babylino-7.jpg

Στην εποχή που διανύουμε όμως, αξίζει να τονίσουμε ακόμα μία πολύ σημαντική ιδιότητα του βαμβακιού για το περιβάλλον: Η φυσική του προέλευση συνεπάγεται πως πρόκειται για ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον.

Babylino Sensitive Cotton Soft, η ολοκληρωμένη sensitive φροντίδα για το μωράκι μου

Όπως προτιμώ και επιλέγω να ντύνω το μωράκι μου με βαμβακερά ρουχαλάκια, το ίδιο ακριβώς κάνω και με την πάνα του: Η πάνα Babylino Sensitive Cotton Soft είναι η επιλογή μου για να προσφέρω στο παιδί μου αγνότητα, ασφάλεια και φροντίδα, όπως ακριβώς χρειάζεται.

Οι πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft προσφέρουν πιο sensitive προστασία από ποτέ, καθώς το αγαπημένο Babylino Sensitive, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, έρχεται και προσφέρει μια νέα υπόσχεση, ακόμη υψηλότερης ποιότητας και αναβαθμισμένης φροντίδας.

Με τις καινούριες, ανανεωμένες πάνες, προσφέρει στο μωρό μου την απαλότητα του βαμβακιού, καθώς διαθέτουν κάλυμμα με αγνό βαμβάκι, συγκρατούν τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας από κάθε άλλη βρεφική πάνα και διαθέτουν δείκτη υγρασίας – και μάλιστα σε όλα τα μεγέθη.

babylino-2.jpg

Σε μία μόνο πάνα βρίσκω ολοκληρωμένη προστασία, μέσα από πιστοποιημένα υλικά, ελεγμένα ως προς τη φιλικότητά τους προς το δέρμα, την προσθήκη του βαμβακιού και τα υψηλά επίπεδα απορροφητικότητας. Με τα υπέροχα σχεδιάκια και το μοναδικό design, εμπνευσμένο από τη φύση, η νέα σειρά Babylino Sensitive Cotton Soft είναι σχεδιασμένη με σεβασμό στο περιβάλλον, με βάση το σύστημα Αγνής Φροντίδας Pure Care System και συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά, που αναζητά κάθε μαμά για το παιδάκι της:

  • Άριστη ποιότητα
  • Αποδεδειγμένη απορροφητικότητα
  • Πιστοποιημένη φιλικότητα

Ειδικά όσον αφορά στον σεβασμό στο περιβάλλον, αξίζει να γνωρίζουμε πως για την παραγωγή κάθε πάνας, η εταιρεία ΜΕΓΑ προμηθεύεται 100% πράσινη ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ), ενώ έλαβε τη Διεθνή Πιστοποίηση Zero Waste to Landfill σε επίπεδο “Platinum”, καθώς το 2021 η μονάδα παραγωγής της πέτυχε ποσοστό 99,8% ανακύκλωσης και ενεργειακής αξιοποίησης. Τα προϊόντα Babylino δεν δοκιμάζονται σε ζώα, οι συσκευασίες τους είναι 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία, μέσα από μια αυστηρή διαδικασία ανακύκλωσης, όπου ελέγχεται η ασφάλεια του υλικού.

babylino-8.jpg

Επιλέγοντας πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft, επιλέγω ολοκληρωμένη sensitive φροντίδα για το παιδί μου και γνωρίζω καλά πως κάνω το καλύτερο για εκείνο και για το τόσο ευαίσθητο δερματάκι του! Διότι, θέλω το παιδί μου να έχει πάντα μαζί του την αίσθηση της φροντίδας της μαμάς – ακριβώς ό,τι του προσφέρει και η αγαπημένη μας πάνα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved