Πάρε ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού!

Άνοιξη και Πάσχα φέρνουν κάθε χρόνο την ανανέωση και την αλλαγή.

Πάρε ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού!

Είμαστε πανέτοιμοι να τα υποδεχτούμε με νέο αέρα και... δημιουργικές προσθήκες στη διακόσμηση του σπιτιού μας.

Λαγουδάκια, πασχαλινά αυγά, διακοσμητικά βάζα και σοκολατάκια είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία, που μπορούν να προδώσουν ότι το Πάσχα πλησιάζει. Αν θέλεις φέτος το πασχαλινό home deco σου να εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους, ακολούθησε τα tips μας:

diakosmisi1.jpg

1. Φτιάξε ένα δεντράκι από πασχαλινά αυγά. Τοποθέτησσε ένα βάζο χάρτινο χορτάρι ως βάση. Στην συνέχεια βάλε μερικά κλαριά από ένα δέντρο, αληθινά ή ψεύτικα και κρέμασε επάνω τους αυγά και διακοσμητικά.

2. Θέλεις να πας την πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού σου ένα βήμα παραπέρα; Μικρά καφάσια, ξύλινα καλάθια ή κουτιά μπορούν να μεταμορφωθούν σε φανταστικά καλάθια, όπου θα παρουσιάσεις τα αυγά σου στο πασχαλινό τραπέζι. Στόλισε τα καλάθια με ψεύτικο χορταράκι και βάλε από πάνω τα χρωματιστά αυγά.

3. Αν και αργεί η Πρωτομαγιά, εκτός από το μαγιάτικο στεφάνι, που θα κερδίσει όταν έρθει η σειρά του τις εντυπώσεις, υπάρχει μία εξίσου όμορφη παραλλαγή του, που μπορείς να εντάξεις στην πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού. Μπορείς να φτιάξεις ένα πασχαλινό στεφάνι χρησιμοποιώντας ως βάση κλαδιά. Αν θέλεις να δημιουργήσεις μία οπτική αντίθεση που θα τραβά αμέσως τα βλέμματα, μπορείς να βάψεις τα κλαδιά γκρι ή ακόμα καλύτερα ασημί. Κόλλησε επάνω τους κόκκινα αυγά σε διαφορετικά μεγέθη, κορδέλες και διακοσμητικά και κρέμασε το στεφάνι στην πόρτα της εισόδου του σπιτιού σου.

4. Φτιάξε χάρτινα πασχαλινά λαγουδάκια. Οι γιορτινές μέρες του Πάσχα θα γεμίσουν το σπίτι σου με καλεσμένους και παιδάκια. Μπορείς να δημιουργήσεις χάρτινα πασχαλινά λαγουδάκια και να τα γεμίσεις με λιχουδιές. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι γκοφρέ χαρτί, ψαλίδι, κόλλα, μαλλί πλεξίματος και φυσικά μερικές σοκολατένιες λιχουδιές. Όταν ολοκληρώσεις τις πασχαλινές κατασκευές σου, μπορείς να τις στολίσεις σε ένα όμορφο καλαθάκι στο σπίτι, ενισχύοντας την πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού.

diakosmisi2.jpg

5. Η πασχαλινή γιρλάντα είναι μια απλή πασχαλινή κατασκευή με οικονομικά υλικά, που ωστόσο θα κάνει την διαφορά στον πασχαλινό στολισμό σου. Σε ένα κομμάτι κορδόνι κρέμασε λαγουδάκια και άλλα πασχαλινά διακοσμητικά.

6. Δώσε στις κορνίζες σου μια πιο γιορτινή όψη. Διάλεξε κορνίζες και βγάλε τα τζαμάκια τους. Έπειτα, σχεδίασε στην βάση της κορνίζας ένα αυγό ή ένα λαγό. Αφού τελειώσεις, κόψε χάρτινα καλαμάκια ή διάλεξε κουμπιά, χρυσόσκονες, χάντρες ή ό,τι άλλο υλικό θέλεις σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Κόλλησέ τα στο περίγραμμα που έχεις σχεδιάσει και voil

7. Μια πρωτότυπη και αρκετά οικολογική ιδέα είναι να φτιάξεις πασχαλινά κεριά με χάρτινες αυγοθήκες. Διάλεξε διακοσμητικά πασχαλινά αυγά και σπάσε τα στην μέση. Γέμισε τα με λιωμένο κερί χρησιμοποιώντας ένα φιτίλι. Πριν το κερί κρυώσει και γίνει συμπαγές μπορείς να ρίξεις και το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο. Μόλις τελειώσεις με αυτή τη διαδικασία τοποθέτησε τα μέσα στις αυγοθήκες σου. Διακόσμησε τις με λουλούδια και κορδέλες ή άφησέ τις σκέτες για ένα πιο minimal αποτέλεσμα.

diakosmisi3.jpg

Για να σε βοηθήσουμε λίγο ακόμα να πετύχεις την πασχαλινή διακόσμηση που σου ταιριάζει, παρακάτω σου έχουμε μια λίστα με αρκετά απαραίτητα για τον πιο πρωτότυπο πασχαλιάτικο στολισμό!

Διαχρονικά στοιχεία διακόσμησης, τα βάζα σε ποικίλα σχήματα και χρώματα, προσδίδουν φινέτσα και στυλ ακόμα και στον πιο μίνιμαλ χώρο. Δες το Sentio Γυάλινο Βάζο Calm Nature.

diakosmisi4.jpg

Με τα διαφανή χαρτιά (Folia Χαρτιά Χειροτεχνίας με Πασχαλινά Μοτίβα) σε διάσταση 24*34cm και πασχαλινά μοτίβα που θα βρεις στο σετ, μπορείς να αφήσεις την φαντασία σου να σε οδηγήσει στη δημιουργία των πιο μοναδικών κατασκευών.

diakosmisi5.jpg

Η συσκευασία περιλαμβάνει 6 αυγά foam, τα Goomby Αυγά Foam 7 cm

Είναι κατάλληλα για την κατασκευή χειροτεχνιών.

Αυτό το Πάσχα φτιάξε τα δικά σου μοναδικά αυγά, με το «Pastel Glam Easter Set» της Marabu. Το σετ περιλαμβάνει 4 βαζάκια Easy Marble, των 15ml, 6 πολυεστερικά αυγά, και 6 ξύλινα sticks των 10cm για να εντυπωσιάσεις με τις pastel δημιουργίες σου!

Άλλαξε την όψη του χάρτινου διακοσμητικού με τα φύλλα decoupage της αρεσκείας σου και δώσε στον χώρο σου την πιο καλλιτεχνική σου πινελιά! Δες για παράδειγμα το Sentio Πασχαλινό Decoupage Λαγουδάκι.

Διακόσμησε φέτος το Πάσχα τη λαμπάδα σου αλλά και όποιο άλλο κερί θες με το σετ της Marabu «Candle Pen». Η συσκευασία περιλαμβάνει 10 Candle Liners των 25ml για αμέτρητους συνδυασμούς σε μοναδικές αποχρώσεις.

Μοναδικό σετ τσόχας (Folia Kit Χειροτεχνίας Felt Like Spring) σε διάφορα χρώματα, που περιέχει 11 τεμάχια. Άσε ελεύθερη την έμπνευσή σου και κατασκεύασε μοναδικές, ανοιξιάτικες δημιουργίες ή στόλισε το πασχαλινό τραπέζι!

Από την Folia θα βρεις και πολλά άλλα χρήσιμα υλικά, όπως:

  • Χάρτινο γρασίδι 30gr από τη Folia για να διακοσμήσεις τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες σου.
  • «Δαντελένιες» κορδέλες σε 4 παστέλ αποχρώσεις για να χαρίσεις σε κατασκευές, τσάντες, διακοσμητικά και δώρα μοναδικό χαρακτήρα
  • Χαρτί γκοφρέ σε 10 παστέλ αποχρώσεις, για να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου!
  • Folia Glitter 30τεμ

Καλό Πάσχα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved