Διακόσμηση: Σε ποια σημεία του σπιτιού δεν πρέπει να κρεμάτε καθρέφτη

Σύμφωνα με το φενγκ σούι υπάρχουν ορισμένα σημεία μέσα στο σπίτι που δεν θα έπρεπε να έχετε καθρέφτη.

Διακόσμηση: Σε ποια σημεία του σπιτιού δεν πρέπει να κρεμάτε καθρέφτη
Instagram @ premiumirrorr

Οι καθρέφτες μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά σε ένα δωμάτιο.

Το δείχνουν μεγαλύτερο και πιο φωτεινό ανάλογα με τα σημεία που θα τον κρεμάσετε.

Αν θέλετε να ενισχύσετε την καλή ενέργεια του χώρου θα πρέπει να ξέρετε που να κρεμάσετε τον καθρέφτη μέσα στο σπίτι. Για την ακρίβεια, ποια σημεία καλό είναι να αποφεύγετε, σύμφωνα τουλάχιστον με το φενγκ σούι.

https://www.instagram.com/p/CobCN5oMloe

Απέναντι από το play room

Θέλετε o καθρέφτης να αντανακλά το φως κι όχι σωρούς παιχνιδιών στο πάτωμα ή ρούχων που μαζεύετε στο play room για να είναι τακτοποιημένο το καθιστικό. Επομένως αποφύγετε τον καθρέφτη σε ένα τέτοιο σημείο ακόμα και αν κλείνετε την πόρτα. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να διπλασιάσετε την ακαταστασία στο σπίτι σας.

https://www.instagram.com/p/CnvTZHjO_pl

Πάνω ή απέναντι από το κρεβάτι

Σύμφωνα με τους ειδικούς του φενγκ σούι, οι καθρέφτες ακριβώς πάνω από το κρεβάτι μπορούν να διαταράξουν τον ύπνο σας, αποσυντονίζοντας σας. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγετε να κρεμάσετε έναν καθρέφτη στον τοίχο απέναντι από το κρεβάτι σας γιατί — σύμφωνα με ορισμένες παραδόσεις — η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας όταν κοιμάστε και μπορεί να τρομάξει όταν δει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Ανεξάρτητα από το αν ασπάζεστε αυτές τις θεωρίες, το σίγουρο είναι ότι οι καθρέφτες μπορούν να δημιουργήσουν διάφορες ψευδαισθήσεις στο ημίφως και στο σκοτάδι εντείνοντας τον εκνευρισμό σας.

https://www.instagram.com/p/CmGh8IToYdA

Απέναντι από την κουζίνα

Σε γενικές γραμμές, οι οδηγίες του φενγκ σούι προτείνουν να αποφύγετε εντελώς τους καθρέφτες στην κουζίνα. Δεν είναι πολύ πρακτικό να έχετε καθρέφτες σε ένα σημείο που συνήθως μαγειρεύετε και επικρατεί ακαταστασία.

https://www.instagram.com/p/Cnht-OPqVtq

Απέναντι από την μπροστινή πόρτα

Το φενγκ σούι υπαγορεύει ότι εάν έχετε έναν καθρέφτη ακριβώς απέναντι από την πόρτα στην είσοδο, η καλή ενέργεια μπορεί να αναπηδήσει πίσω.

Τοποθετείστε καθρέφτες σε σημεία όπως το χολ, το καθιστικό, πίσω από την πόρτα, ή οπουδήποτε αλλού θα σας είναι χρήσιμοι.

Πηγή: framemymirror.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved