Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι: Ιδέες για εντυπωσιακή και πρωτότυπη διακόσμηση

Προτάσεις διακόσμησης για όλα τα γούστα που θα κάνουν το τραπέζι του Ρεβεγιόν ή της Πρωτοχρονιάς άκρως εντυπωσιακό.

Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι: Ιδέες για εντυπωσιακή και πρωτότυπη διακόσμηση
Instagram / annmarieross

Το τραπέζι του Ρεβεγιόν και της Πρωτοχρονιάς είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Και έτσι πρέπει να είναι. Είναι το πρώτο τραπέζι της νέας χρονιάς και θέλουμε να είναι εξίσου λαμπερή και όμορφη.

Οι επιλογές σας για τη διακόσμηση είναι πολλές. Μπορείτε να βάλετε διακοσμητικά, κεριά, κηροπήγια, ιδιαίτερες χαρτοπετσέτες και σερβίτσια. Το παν είναι να κάνετε το στολισμό με όρεξη και να επιλέξετε ιδέες σύμφωνα με τα γούστα σας.

Εάν νιώθετε ότι χρειάζεστε λίγη έμπνευση, το Instagram είναι γεμάτο με υπέροχες ιδέες και παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές προτάσεις που ελπίζουμε να σας βοηθήσουν.

Mix and match

Το δείπνο του ρεβεγιόν είναι επίσημο και σίγουρα θα χρειαστείτε περισσότερα από ένα πιάτο για τον κάθε σα καλεσμένο. Μην φοβηθείτε να συνδυάσετε διαφορετικά πιάτα με διαφορετικά χρώματα και μοτίβα. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να σας εντυπωσιάσει.

https://www.instagram.com/p/Cmtk5jsMUfw

«Ναι» στα ψηλά κηροπήγια

Τα κεριά δεν λείπουν από την γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού, και ούτε από τη διακόσμηση του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού. Ένας λόγος που μας αρέσουν τα ψηλά κλασικά κηροπήγια; Εκτός από ότι είναι επίσημα και διαχρονικά, εάν η βάση είναι αρκετά ψηλή, αφήνει χώρο για να χωρέσουν όλα τα πιάτα και τα σερβίτσια στο τραπέζι.

https://www.instagram.com/p/Cmle3FmM8Nx

Βάλτε τις μπάλες του δέντρου στο τραπέζι

Εάν δεν έχετε πολλά διακοσμητικά και δεν θέλετε να ξοδέψετε extra budget για να αγοράσετε καινούρια, μπορείτε να βάλετε στο κέντρο του τραπεζιού μπάλες από το δέντρο σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

https://www.instagram.com/p/CmtecI0syup

Λευκό – χρυσό, ένας κομψός και γιορτινός συνδυασμός

Διλήμματα πιθανά να συναντήσετε και στους χρωματικούς συνδυασμούς του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. All time classic για χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι ο συνδυασμός πράσινο – κόκκινο, εάν όμως θέλετε κάτι πιο ασυνήθιστο, γιορτινό και παράλληλα κομψό, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδυάσετε το λευκό με το χρυσό ή το κίτρινο. Ιδού.

https://www.instagram.com/p/CmtfKYiooo8

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για να διακοσμήσετε το τραπέζι του Ρεβεγιόν ή της Πρωτοχρονιάς στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved