Καλοκαιρινό πάρτι γενεθλίων με θέμα «γοργόνες»: Ιδέες για κεράσματα και τούρτα

Πάρτι με θέμα τις «γοργόνες», με έμπνευση από το Instagram.

Καλοκαιρινό πάρτι γενεθλίων με θέμα «γοργόνες»: Ιδέες για κεράσματα και τούρτα

Τα καλοκαιρινά πάρτι γενεθλίων έχουν τα εξής πλεονεκτήματα: μπορούν να γίνουν σε εξωτερικό χώρο, τα παιδιά δεν έχουν υποχρεώσεις, διαβάσματα και σχολείο και επιπλέον η εποχή μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το θέμα του πάρτι.

Από τα πιο δημοφιλή θέματα για τα παιδικά καλοκαιρινά πάρτι και ιδιαίτερα για τα κορίτσια, είναι οι γοργόνες. Οι γοργόνες είναι μυθικά πλάσματα της θάλασσας που έχουν γυναικεία μορφή από τη μέση και πάνω και μορφή ψαριού από τη μέση και κάτω. Τις συναντάμε στη μυθολογία, στη λογοτεχνία, στη λαογραφία γνωστών πολιτισμών και σε παραμύθια. Η πιο γνωστή γοργόνα είναι φυσικά η Άριελ, μια από τις αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τις γοργόνες

Για να διοργανώσετε το παιδικό πάρτι, το πρώτο βήμα είναι να υπολογίσετε τους καλεσμένους σας και να βρείτε τον χώρο. Αφού έχετε καταλήξει για το θέμα του πάρτι, θα πρέπει να δρομολογήσετε τη διακόσμηση, τον μπουφέ και την τούρτα.

Για το θέμα «γοργόνες» οι επιλογές σας είναι πολλές τόσο όσον αφορά τον μπουφέ, όσο και την τούρτα. Το Instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες και μπορείτε να πάρετε ιδέες για να διοργανώσετε ένα αξέχαστο πάρτι στο μικρό σας.

Ιδέες για τον μπουφέ

Τα κλασικά γλυκίσματα για τον μπουφέ του παιδικού πάρτι είναι τα cupcakes, τα cake pops, τα macarons. Παρακάτω μερικές ιδέες.

mpoufes kai tourtes me thema gorgones 7

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / belly_sweet

mpoufes kai tourtes me thema gorgones 14

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / sweet.me.cy

mpoufes kai tourtes me thema gorgones 5

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / belly_sweet


https://www.instagram.com/p/CfPLX4IMMYJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τούρτες με έμπνευση από τις γοργόνες

Τούρτες μίνιμαλ, τούρτες υπερπαραγωγή, τούρτες διώροφες. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τούρτες με θέμα τις «γοργόνες», κατάλληλες για μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά.

Δείτε αυτές που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved