Βρεφικό Δωμάτιο: Οι πιο εντυπωσιακές ιδέες για να του δώσετε απίστευτο στιλ

Oικονομικές προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας το πιο στιλάτο δωμάτιο για το μωρό σας.

Βρεφικό Δωμάτιο: Οι πιο εντυπωσιακές ιδέες για να του δώσετε απίστευτο στιλ
Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Και ποιος δεν θέλει να φτιάξει το πιο όμορφο και στιλάτο βρεφικό δωμάτιο για το μωρό του; Η απάντηση είναι προφανής: Όλοι το θέλουν και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το καταφέρουν. Εμείς σας έχουμε εκπληκτικές ιδέες, εύκολες λύσεις και οικονομικές προτάσεις για να φτιάξετε μόνοι σας το πιο στιλάτο δωμάτιο για το μωρό σας που έρχεται στον κόσμο.

Χρώμα


https://www.instagram.com/p/CcLaHuhjp5k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί τα βρέφη να μπορούν να διακρίνουν πιο εύκολα τα έντονα χρώματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε έντονα χρώματα στο πρώτο του δωμάτιο. Αφήστε τα έντονα χρώματα μόνο για τα παιχνίδια του και επιλέξτε παλ αποχρώσεις, χρώματα με βάση το λευκό, δηλαδή, για να διακοσμήσετε το χώρο που κοιμάται. Τα έντονα χρώματα μπορεί να το κουράσουν.


https://www.instagram.com/p/CcPw6MgMNJ4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα υπέροχο χρώμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε είναι κορίτσι είτε αγόρι είναι το πράσινο της μέντας καθώς είναι ένα πολύ φωτεινό και χαλαρωτικό χρώμα. Συνδυάστε το με κίτρινο, γκρι ανοιχτό και μπεζ.


https://www.instagram.com/p/CcKsWSWqMSX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φροντίστε μόνο να μην βάφετε μεγάλες επιφάνειες σε γκρι και λευκό γιατί πρόκειται για δύο αρκετά ψυχρά χρώματα για βρέφος.

Ταπετσαρία


https://www.instagram.com/p/CcXLT-HtI2J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπάρχουν ταπετσαρίες με παιδικές παραστάσεις με ζωάκια για κορίτσια ή για αγόρια ή και κάποιες πιο ουδέτερες που θα μεταμορφώσουν το χώρο και θα μετατρέψουν ένα απλό δωμάτιο σε ένα ονειρεμένο βρεφικό.


https://www.instagram.com/p/CcW7rZSpjZZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ξύλο


https://www.instagram.com/p/CcJBSrNDaGt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολύ ζεστό αποτέλεσμα θα έχετε εάν ντύσετε το ταβάνι ή το πάτωμα με ξύλινες σανίδες. Το ξύλο είναι φυσικό υλικό και θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση της θερμοκρασίας του δωματίου.


https://www.instagram.com/p/CcJBGk5uPtM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τοποθετείται πολύ εύκολα μέσα σε μια μέρα και αν ασχολείστε με κατασκευές μπορείτε πολύ εύκολα να το τοποθετήσετε και μόνοι σας. Βάψτε το με ένα άχρωμο λούστρο για να αποφύγετε να σας κλείσει το χώρο μια σκουρόχρωμη απόχρωση. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα φωτεινό και ζεστό χώρο.

Αλλαξιέρα


https://www.instagram.com/p/CcI24jZsYiM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για μεγαλύτερη οικονομία μπορείτε, αντί να αγοράσετε ειδικό έπιπλο-αλλαξιέρα, να μετατρέψετε μια συρταριέρα που ήδη έχετε σε έπιπλο ειδικό για αυτή τη χρήση. Απλά τοποθετήστε επάνω στη συρταριέρα το ειδικό στρωματάκι από αφρολέξ που προορίζετε για να αλλάζετε το μωρό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved