Μικρό παιδικό δωμάτιο: Έξυπνες ιδέες αποθήκευσης

Μικρό παιδικό δωμάτιο: Έξυπνες ιδέες αποθήκευσης
Instagram @ emrarchitecture

Όταν το παιδικό δωμάτιο είναι μικρό θα πρέπει να είστε δημιουργικοί όσον αφορά τον τρόπο που θα αξιοποιήσετε κάθε σπιθαμή του.

Το σημαντικό είναι να μην κατακλύσετε το χώρο με παιχνίδια, γιατί και μικρότερο θα φαντάζει το δωμάτιο και δεν θα είναι λειτουργικό.

Πώς να οργανώσετε το δωμάτιο του παιδιού

Αγοράστε έπιπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αποθήκευση

Κρεβάτι με αποθηκευτικούς χώρους, αλλαξιέρα – συρταριέρα ή πάγκοι στο τέλος του κρεβατιο, όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για έπιπλα όσο και για αποθήκευση. Έχοντας κομμάτια στο δωμάτιο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με περισσότερους από έναν τρόπους, η ποσότητα των απαιτούμενων επίπλων μειώνεται ενώ η χωρητικότητα αποθήκευσης αυξάνεται.


https://www.instagram.com/p/CAitf38hTJ-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καλάθια

Τα καλάθια προσφέρουν εξαιρετικό αποθηκευτικό χώρο επειδή διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Ειδικά στα μικρά δωμάτια είναι ιδανικά, γιατί μπορούν να τοποθετηθούν από τον τοίχο πάνω σε ράφια μέχρι μέσα στην ντουλάπα.


https://www.instagram.com/p/CNbfGZ-BO4c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετατρέψτε το πλαίσιο κρεβατιού σε χώρο αποθήκευσης

Ανεξάρτητα από το πόσο μικρό είναι το υπνοδωμάτιο ενός παιδιού, πάντα θα υπάρχει ένα κρεβάτι σε αυτό. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο ως χώρο αποθήκευσης.
Υπάρχουν επιλογές για κουφώματα κρεβατιού με συρτάρια, ανοιχτά ράφια μπροστά από το κρεβάτι ή συνδυασμό των δύο. Αν πιάνουν τα χέρια σας, μπορείτε να τα τοποθετήσετε μόνοι σας.


https://www.instagram.com/p/CaRhbE6o5uN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βιβλιοθήκες

Τα ράφια δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούνται μόνο για βιβλία. Είναι ένας εξαιρετικός χώρος για να αποθηκεύετε παιχνίδια και λούτρινα ζωάκια.Μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα δωμάτιο οριζόντια ή κάθετα για μεγιστοποίηση του χώρου και της χωρητικότητας αποθήκευσης.


https://www.instagram.com/p/CJg2AI9lyHm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χρησιμοποιήστε τον χώρο αποθήκευσης κάτω από το κρεβάτι

Η χρήση κουτιών αποθήκευσης με καπάκι κάτω από το κρεβάτι είναι ιδιαίτερα πρακτική. Η επιλογή μπορεί να γίνει είτε τοποθετώντας αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σπάνια είτε αντικείμενα που χρησιμοποιούνται συχνά επειδή είναι εύκολο να τα φτάσετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved