Παιδικό δωμάτιο: Έξυπνες ιδέες για να οργανώσετε την ντουλάπα του παιδιού

  • Οργάνωση παιδικής ντουλάπας: Τips για να τακτοποιήσετε τα ρούχα του παιδιού
  • Πώς θα βάλετε τάξη στην ντουλάπα του παιδιού.
Παιδικό δωμάτιο: Έξυπνες ιδέες για να οργανώσετε την ντουλάπα του παιδιού

Αν αρχίσετε να βλέπετε τα ρούχα του παιδιού στις καρέκλες, τα παπούτσια του στο σαλόνι και τα μπλουζάκια του ανακατεμένα στα συρτάρια, ήρθε η ώρα να οργανώσετε την παιδική ντουλάπα.

Τι σημαίνει αυτό;

Αρχικά ένα καλό ξεκαθάρισμα των ρούχων αλλά και των παπουτσιών ώστε να γνωρίζετε τι του χωράει και τι όχι. Αν ανήκετε στην κατηγορία των μαμάδων που δυσκολεύονται να αποχωριστούν τα παιδικά ρούχα, βάλτε τε σε κούτες ή τσάντες και τοποθετήστε τα στην αποθήκη. Κάποια στιγμή βέβαια θα …αναγκαστείτε να τα χαρίσετε γιατί και χώρο θα πιάνουν και θα αυξάνονται τα πράγματα του παιδιού που δεν θα χρειάζεται πλέον.


https://www.instagram.com/p/CYbxHUzFX0X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύστημα διπλών ράβδων

Δεδομένου ότι τα ρούχα των παιδιών είναι ακόμα μικρά σε μέγεθος, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα σύστημα διπλών ράβδων στην ντουλάπα. Θα έχετε περισσότερο χώρο για να κρεμάσετε τα πράγματά τους και περισσότερο χώρο για να τα οργανώσετε ανά μέγεθος και εποχή.

Διαχωριστικά με ετικέτες

Πάρτε χαρτί με σχέδια και φτιάξτε μικρές ετικέτες που κρέμονται στη μπάρα των ρούχων. Αυτό θα χωρίσει τα ρούχα κατά μέγεθος, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας.


https://www.instagram.com/p/CYjnnPyJg4t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επανασχεδίαση ραφιών

Τα ράφια στην ντουλάπα είναι ιδιαίτερα χρηστικά. Είτε τα χρησιμοποιείτε για την αποθήκευση ρούχων και παπουτσιών είτε βιβλίων και παιχνιδιών, είναι ένας πολύ καλός τρόπος ώστε να δείχνουν ( και να είναι) τα πάντα τακτοποιημένα.


https://www.instagram.com/p/B-cIhrhAe8q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καλάθια και κουτιά

Ανεξάρτητα από τα είδη ραφιών που έχετε στην ντουλάπα του παιδιού σας θα χρειαστείτε καλάθια και κουτιά για να αποθηκεύσετε ρούχα ή παιχνίδια. Επιλέξτε σε ουδέτερα χρώματα και σε διάφορα σχέδια.

Στη βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να οργανώσετε τις παιδικές ντουλάπες ώστε να είναι τακτοποιημένες και να βρίσκετε χωρίς κόπο τα ρούχα των παιδιών.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved