Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουκουνάρια: Όμορφες ιδέες για το σπίτι

  • Χριστουγεννιάτικες προτάσεις για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με κουκουνάρια.
  • Χρησιμοποιήστε τα κουκουνάρια φτιάχνοντας στολίδια για το δέντρο ή διακοσμώντας το καθιστικό.
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουκουνάρια: Όμορφες ιδέες για το σπίτι
Instagram @ sullivanshomedecor

Οι γιορτές πλησιάζουν και ο στολισμός του σπιτιού ξεκίνησε. Δημιουργήστε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι, στολίζοντας όχι μόνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και το τζάκι, τα παράθυρα, την βεράντα.

Εκτός από τις μπάλες, τα κουκουνάρια είναι επίσης ιδανικά για να φτιάξετε όμορφα διακοσμητικά για το δέντρο, τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια, το δίσκο για το τραπεζάκι καθιστικού και πολλά πολλά ακόμα.

Υπάρχουν πολλές και εύκολες γιορτινές χειροτεχνίες που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτείτε.

Και μην ανησυχείτε αν τα χρώματα των κουκουναριών δεν ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μπορείτε πάντα να τα βάψετε ή απλά να χρησιμοποιήσετε κορδέλες σε έντονα χρώματα.



Στολίδια από κουκουνάρι

Ίσως τα πιο εύκολα και όμορφα χειροποίητα στολίδια που μπορείτε να φτιάξετε. Είτε τα βάψετε είτε όχι, δέστε φιόγκους , προσθέστε σπάγκο και κρεμάστε τα στο δέντρο.



Στεφάνι από κουκουνάρι

Κολλήστε σε ένα στρόγγυλο στεφάνι από φενιζόλ κουκουνάρια. Μπορεί να είναι σε ομοιόμορφο χρώμα ή σε χρυσαφί, ασημί, ή και τα δύο μαζί.

Σύνθεση με πεύκο και κουκουνάρι

Πάρτε μια πιατέλα, τοποθετήστε κλαδιά πεύκου και προσθέστε τα κουκουνάρια. Τόσο απλά.

Γυάλες με κουκουνάρια

Σίγουρα έχετε στο σπίτι γυάλια βάζα ακόμα και διάφανα ανθοδοχεία. Γεμίστε τα με ψεύτικο χιόνι και κουκουνάρια, προσθέστε και μερικές πολύχρωμες μερικές μπάλες και το έχετε έτοιμο ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό.

Πάρτε όμορφες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουκουνάρια στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved