Vintage και ρετρό ιδέες για τη διακόσμηση βρεφικού δωματίου

Vintage βρεφικά δωμάτια που θα σας εμπνεύσουν.

Vintage και ρετρό ιδέες για τη διακόσμηση βρεφικού δωματίου
instagram @ floralandpearls

Όταν έρχεται η στιγμή για να αποφασίσουν οι γονείς τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου, δυσκολεύονται αρκετά. Όχι μόνο για τα χρώματα που θα διαλέξουν αλλά και για το στιλ που θα ακολουθήσουν.

Κάποιοι πηγαίνουν από τον απλό δρόμο... γαλάζιο για αγόρια και ροζ για κορίτσια, ενώ κάποιοι άλλοι ψάχνουν λίγο περισσότερο και ετοιμάζουν ένα παιδικό δωμάτιο σύμφωνα με το σύστημα montessori, κάποιοι άλλοι το κάνουν organic και κάποιοι άλλοι διαλέγουν την vintage διακόσμηση για να δώσουν μια ατμόσφαιρα από μια άλλη εποχή.

Εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε όμορφες ιδέες που ίσως σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα βρεφικό δωμάτιο με στιλ, κομψότητα και όμορφη ατμόσφαιρα.

Παλιά έπιπλα


https://www.instagram.com/p/B-5HlV5gTe7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σήμερα, μπορείτε να βρείτε έπιπλα κατάλληλα για τη vintage διακόσμηση που θέλετε να έχει το βρεφικό δωμάτιο. Μπορείτε λοιπόν να επισκεφθείτε μεταξύ άλλων και καταστήματα μεταχειρισμένων επίπλων. Εκεί ίσως να βρείτε μια παλιά όμορφη συρταριέρα, κρεμάστρες, καθρέφτες, λίκνο, ακόμη και κούνιες. Προσοχή όμως. Όταν λέμε κούνιες εννοούμε μόνο τον σκελετό του κρεβατιού και όχι το στρώμα. Το στρώμα πρέπει να είναι καινούριο, για να κοιμάται το μωρό σας άνετα και με ασφάλεια.

Vintage αξεσουάρ και διακοσμητικά


https://www.instagram.com/p/CBiceCPFQpf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν αναζητάτε ιδέες για vintage διακόσμηση σε παιδικά δωμάτια, θα πρέπει να εστιάζετε περισσότερο στα αξεσουάρ. Ψάξτε στο πατρικό σας για δικά σας παιδικά παιχνίδια, ρούχα, ακόμη και μικροέπιπλα.

Χρώματα και ταπετσαρίες


https://www.instagram.com/p/CR96_dDHc5u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για το δωμάτιο του μωρού, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ανοιχτά και απαλά χρώματα. Επίσης, μια εξαιρετική ιδέα είναι και οι ταπετσαρίες με σχέδια. Δείτε αυτή που σας δείξαμε πιο πάνω.

Παιδικές vintage ταπισερί


https://www.instagram.com/p/CR-y6KkIq_t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Αυτή η νοσταλγική τάση των ταπισερί, θα μεταφέρει το παρελθόν στο παρόν. Πρόκειται για μία από τις τάσεις των τελευταίων ετών στη διακόσμηση του σπιτιού καθώς οι ταπισερί έχουν έρθει και πάλι στη μόδα. Ειδικά σε σπίτια που ακολουθούν τη vintage διακόσμηση.

Με λίγα λόγια τι θα πρέπει να έχει ένα vintage βρεφικό δωμάτιο;


https://www.instagram.com/p/CFaCdoQAl4G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

θερμές χρωματικές παλέτες, ιδιαίτερο ντεκόρ και μοναδικά αξεσουάρ. Αυτά είναι τα στοιχεία που έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν ένα βρεφικό δωμάτιο μιας άλλης εποχής.


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved