10 πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψεις κι εσύ αλλά και τα παιδιά σου (video)

Για όλους τους DIYers του σπιτιού σου!

10 πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψεις κι εσύ αλλά και τα παιδιά σου (video)

Πριν καλά καλά το καταλάβουμε, έφτασε και το Πάσχα..

Το Πάσχα και φέτος αποτελεί μια στιγμή οικογενειακής συσπείρωσης και αγάπης, μια υπέροχη ευκαιρία για να μπορέσουμε -ακόμη κι εν μέσω πανδημίας- να απολαύσουμε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μας.

Κι επειδή έχουμε συνηθίσει τα Χριστούγεννα να «ριχνόμαστε» περισσότερο σε αυτή την απολαυστική διαδικασία των κατασκευών, αυτό που έχουμε να σε διαβεβαιώσουμε είναι πως το Πάσχα με τα υπέροχα χρώματα και αξεσουάρ που έχει γεμίσει η φύση αλλά και το σπίτι μας, αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για DIY.

Φτιάξε λοιπόν με τα παιδιά σου υπέροχες craft κατασκευες και απόλαυσε τις ημέρες του Πάσχα όσο περισσότερο μπορείς. Γίνε κι εσύ μικρό παιδί (μαζί με το παιδί σου) και διακόσμησε αυγουλάκια, λαγουδάκια, λουλούδια, κοτούλες και ολάνθιστα στεφάνια, τώρα που μπορείς.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια δημιουργική στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπάς. Τι κάθεσαι λοιπόν; Εξοπλίσου με τα υλικά σου και πάτα το play στο video που ακολουθεί για να δεις όχι 1, ούτε 2 αλλά 10 καταπληκτικές κατασκευές που μπορείς από τώρα να ετοιμάσεις.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/ craftboxgirls



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved