Είκοσι τρεις ιδέες πασχαλινής διακόσμησης για τη βεράντα και όχι μόνο

Απλές, όμορφες και άκρως ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας.

Είκοσι τρεις ιδέες πασχαλινής διακόσμησης για τη βεράντα και όχι μόνο
Instagram@ courtneyfitzp01

Το Πάσχα είναι από τις πιο σημαντικές γιορτές της άνοιξης. Η φύση είναι στα καλύτερά της και αυτό αρκεί για να αλλάξει η διάθεσή μας.

Αν λοιπόν δεν έχετε ξεκινήσει τις διαδικασίες να φρεσκάρετε τη βεράντα σας, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε. Διακοσμήστε την με μερικά όμορφα αξεσουάρ και στεφάνια που θα σας υπενθυμίζουν ότι η άνοιξη είναι εδώ. Λινάτσα με κουνέλια, μεγάλα καλάθια και φωλιές με πολύχρωμα αυγά, φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια είναι μερικά από τα διακοσμητικά που θα δώσουν πασχαλινό χρώμα στο μπαλκόνι σας.

https://www.instagram.com/p/CMqH4-GnYKt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στυλ βεράντας

Πώς να σχεδιάσετε μια βεράντα για το Πάσχα; Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε μια άνετη εορταστική ατμόσφαιρα. Τοποθετήστε κάποια έπιπλα - ένα παγκάκι, μερικές κουνιστές καρέκλες, σκαμπό ή ακόμα και ένα τραπέζι και μερικές καρέκλες. Αν θέλετε να γευματίσετε στη βεράντα, σκεφτείτε να στρώσετε το τραπέζι με ένα όμορφο τραπεζομάντηλο και πασχαλινές χαρτοπετσέτες. Προσθέστε λουλούδια σε βάζα ή ένα πολύχρωμο στεφάνι στο κέντρο του τραπεζιού.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα πάρετε ιδέες για να διακοσμήσετε όχι μόνο τη βεράντα αλλά το αίθριο, την αυλή ή την εξώπορτα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved