Παιδικό δωμάτιο: Ιδέες για να το διακοσμήσετε σε ανοιξιάτικα χρώματα

Καιρός να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο επιλέγοντας ζωηρά χρώματα.

Παιδικό δωμάτιο: Ιδέες για να το διακοσμήσετε σε ανοιξιάτικα χρώματα
instagram@marwa_eldepawy_interior_design

Η ανάγκη για ανανέωση την περίοδο αυτή είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού για περίπου ένα χρόνο, παραμένουμε στο σπίτι λόγω κορονοϊού.

Καθώς αρχίζει να διαφαίνεται φως στην άκρη του τούνελ, μια ανανέωση του παιδικού δωματίου είναι μια καλή ιδέα για να νιώσει όμορφα το παιδί σας,το οποίο περνάει κι αυτό μια δύσκολη χρονιά.

Τώρα λοιπόν που είναι άνοιξη, ευκαιρία να βάλετε λίγο χρώμα στο δωμάτιο του. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να βάψετε τους τοίχους, μπορείτε να προσθέσετε ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα, ή όμορφα διακοσμητικά σε χρώματα όπως κίτρινο, λαδί, πράσινο, πορτοκαλί.

Χρησιμοποιήστε επίσης φωτάκια, γιρλάντες ακόμα και καθρέφτες που διπλασιάζουν τον χώρο, προκειμένου το δωμάτιο να δείξει διαφορετικό.Επίσης, μπορείτε να βάψετε το κομοδίνο ή ακόμα άλλα μικροέπιπλα σε ζωηρά χρώματα που να συνδυάζονται με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου.

Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές και όχι απαραίτητα δαπανηρές. Πάρτε ιδέες για το πώς μπορείτε να ανανεώσετε το δωμάτιο του παιδιού σας στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved