Βρεφικό δωμάτιο: Μοντέρνες ιδέες για να το διακοσμήσετε (pics)

Ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης για το βρεφικό δωμάτιο.

Βρεφικό δωμάτιο: Μοντέρνες ιδέες για να το διακοσμήσετε (pics)
instagram@ thenurseryguide

Η στιγμή που θα πρέπει να ετοιμάσετε το βρεφικό δωμάτιο για το μωρό σας έφτασε κι εσείς θα πρέπει να επιλέξετε πώς θα το διακοσμήσετε.

Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για κορίτσια αλλά και για αγόρια που θα δυσκολευτείτε να καταλήξετε. Συνήθως τα περισσότερα ζευγάρια βλέποντας τα δωμάτια έτοιμα και διακοσμημένα θέλουν να τα …αγοράσουν ως έχουν. Πριν υποκύψετε σε αυτή την παρόρμηση όμως θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας τα εξής:

  • τις διαστάσεις του δωματίου
  • τις πραγματικές ανάγκες
  • τα οικονομικά σας

Το πόσο μικρό ή μεγάλο είναι το δωμάτιο που προορίζεται για το μωρό θα καθορίσει πόσα έπιπλα μπορείτε να αγοράσετε. Πιθανόν να μην χωράνε, εκτός από την κούνια φυσικά, η συρταριέρα, η αλλαξιέρα, η πολυθρόνα θηλασμού ή άλλα μικροέπιπλα. Επομένως, υπολογίστε σωστά τις διαστάσεις του δωματίου πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά.

Οι κουρτίνες, το φωτιστικό, τα διακοσμητικά στους τοίχους, είναι εξίσου σημαντικές επιλογές που θα γίνουν αφού πρώτα καταλήξετε στα χρώματα που θα το βάψετε.
Λευκό, καφέ, γκρι, μαύρο, κίτρινο, γαλάζιο, πράσινο, είναι μόνο μερικά από τις αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε και να τις συνδυάσετε.

Προκειμένου να έχετε μια ολοκληρωμένη ιδέα δείτε στη gallery που ακολουθεί πολλές και διαφορετικές προτάσεις για το βρεφικό δωμάτιο.

Φωτογραφίες:Instagram@thenurseryguide

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved