5+1 ιδέες για γιορτινά cupcakes Άγιος Βασίλης (pics)

Πάρτε ιδέες για να φτιάξετε και εσείς νόστιμα και εντυπωσιακά cupcakes τις γιορτινές αυτές ημέρες.

5+1 ιδέες για γιορτινά cupcakes Άγιος Βασίλης (pics)

Οι ημέρες καραντίνας συνεχίζονται και τους τελευταίους μήνες, η καθημερινότητα και οι συνήθειές μας έχουν αλλάξει πολύ. Το Χριστούγεννα φέτος θα τα γιορτάσουμε πολύ διαφορετικά, προσπαθούμε όμως, όπως μπορούμε, να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι και να απολαύσουμε τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Ο ελεύθερος χρόνος εντός σπιτιού, είναι σαφώς περισσότερος και η μαγειρική αυτήν την περίοδο, όπως και στην προηγούμενη καραντίνα, έχει την τιμητική της.

Εκτός από τα παραδοσιακά μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, μπορούμε να φτιάξουμε και υπέροχα cupcakes παρέα με τα παιδιά. Τα capcakes είναι νόστιμα, φτιάχνονται εύκολα και με φαντασία και όρεξη, μπορούμε να κάνουμε εντυπωσιακά πράγματα όσον αφορά τη διακόσμησή τους.

Εμείς βρήκαμε για εσάς τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα cupcakes με τον Άγιο Βασίλη που κυκλοφορούν στο Instagram και τα μοιραζόμαστε μαζί σας για να πάρετε ιδέες.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί και δημιουργήστε με τη σειρά σας, υπέροχα γλυκίσματα που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved