Έξυπνες ιδέες για αποθηκευτικό χώρο σε μικρά σπίτια

O χώρος για αποθήκευση ποτέ δεν είναι αρκετός ειδικά αν το σπίτι είναι μικρό.

Έξυπνες ιδέες για αποθηκευτικό χώρο σε μικρά σπίτια

'Ενα μικρό σπίτι μπορεί να είναι πολύ λειτουργικό. Εκτός από τη διακόσμηση, σημαντικό ρόλο παίζει και η αξιοποίηση κάθε σπιθαμής του σπιτιού προκειμένου να "κρύψετε" και να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα, καθημερινά ή εποχικά.

Τώρα λοιπόν που μένουμε σπίτι λόγω καραντίνας και ο χρόνος είναι περισσότερος είναι μια καλή ευκαιρία όχι μόνο να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα αλλά και να αξιοποιήσετε κάθε σπιθαμή ελεύθερου χώρου.

Ξεκινήστε από τα παιχνίδια των παιδιών απελευθερώνοντας πολλά από τα κουτιά που είναι γεμάτα από αυτά. Σε αυτά μπορείτε να τοποθετήσετε εποχικά ρούχα, κουβερτάκια ακόμα και σεντόνια κάνοντας χώρο στην ντουλάπα σας.

Στην κουζίνα πάλι, είναι σίγουρο ότι στο βάθος των ντουλαπιών θα ανακαλύψετε ξεχασμένα βάζα που απλά πιάνουν χώρο.

Τα ράφια και τα συρτάρια σε διαδρόμους ή έξω από το μπάνιο είναι από τις πιο εύκολες προσθήκες που μπορείτε να κάνετε. Με λίγα χρήματα θα έχετε άμεσα ένα χώρο για να τακτοποιήσετε πολλά πράγματα σε κουτιά που ήταν στοιβαγμένα σε ντουλάπια ή στην αποθήκη.Άλλος πρακτικός τρόπος είναι να επενδύσετε σε έξυπνα έπιπλα όπως κρεβάτι με αποθηκευτικούς χώρους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πολλές ακόμα ιδέες για το πώς να εξοικονομήσετε χώρο.© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved