Διακόσμηση βρεφικού δωματίου: 10 κάδρα που θα κάνουν τον χώρο ξεχωριστό

Δέκα προτάσεις που θα σας εμπνεύσουν.

Διακόσμηση βρεφικού δωματίου: 10 κάδρα που θα κάνουν τον χώρο ξεχωριστό

Στη διακόσμηση ενός χώρου κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική. Τα έπιπλα του δωματίου, το χρώμα στους τοίχους και φυσικά τα διάφορα διακοσμητικά, όλα, έχουν τη σημασία τους και συμβάλλουν στο συνολικό αποτέλεσμα.

Κάποιες φορές μάλιστα, οι λεπτομέρειες και τα διακοσμητικά είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και δίνουν σε έναν χώρο προσωπικότητα και στυλ. Για παράδειγμα, ακόμα και ένα δωμάτιο με απλά και μίνιμαλ έπιπλα μπορεί να μεταμορφωθεί εάν συνδυαστεί με έναν ιδιαίτερο πίνακα στον τοίχο ή ένα πρωτότυπο φωτιστικό δαπέδου.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του βρεφικού δωματίου. Πέρα από την κούνια, τις ντουλάπες και τα λοιπά έπιπλα, χαρακτήρα στον χώρο θα δώσουν και τα διακοσμητικά που θα επιλέξετε για τους τοίχους και γενικά το δωμάτιο. Κάποιοι γονείς επιλέγουν να βάλουν ταπετσαρία σε έναν ή περισσότερους τοίχους του δωματίου, ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν να τους βάψουν ένα μόνο χρώμα και να τον κάνουν πιο ιδιαίτερο με πίνακες και άλλα κάδρα.


https://www.instagram.com/p/CDexTM-A386/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιλογή κάδρων για τους τοίχους του παιδικού δωματίου, κάθε άλλο παρά βαρετή δεν είναι. Αντιθέτως, στοι εμπόριο υπάρχει πληθώρα επιλογών για πρωτότυπους και πανέμορφους πίνακες και κάδρα που σίγουρα θα κάνουν και τον δικό σας χώρο ξεχωριστό. Το τι θα επιλέξετε εξαρτάται ασφαλώς από τον διαθέσιμο χώρο και τα γούστα σας. Στην gallery που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε κάποιες από τις προτάσεις μας και να πάρετε ιδέες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved