Τι κάνει μία γυναίκα μετά από εξωσωματική; (vid)

Μετά την εξωσωματική γονιμοποίηση τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα;

Μενέλαος Λυγνός
Τι κάνει μία γυναίκα μετά από εξωσωματική; (vid)

Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μια διαδικασία κατά την οποία δια της χορήγησης της κατάλληλης φαρμακευτικής αγωγής «αναγκάζονται» οι ωοθήκες τις γυναίκας να παράξουν όσο το δυνατόν περισσότερα ωάρια γίνεται.

Μετά την εξωσωματική τι;

Η εξωσωματική γονιμοποίηση αποτελεί το πιο «ισχυρό όπλο» μας στην προσπάθεια της αντιμετώπισης της υπογονιμότητας. Αν μια προσπάθεια εξωσωματικής αποτύχει δεν χρειάζεται να απογοητεύεται μια γυναίκα, αφού οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται – μέχρι ενός σημείου βέβαια – με τον αριθμό των προσπαθειών. Αυτό άλλωστε αντικατοπτρίζεται και στο ειδικό λογισμικό, που σχεδιάστηκε από μεγάλο φορέα των Η.Π.Α., ο οποίος επιβλέπει τα κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Πότε λέμε πέτυχε η εξωσωματική γονιμοποίηση και πότε απέτυχε; Πότε λέμε πως «δεν αξίζει άλλο να προσπαθήσω;» Πρέπει μια γυναίκα να τα παρατά και πότε όχι;

Δείτε όλα τα βήματα, που ακολουθεί μία γυναίκα, η οποία έχει υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση στο video, που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του Μothersblog. gr!



Δείτε τα υπόλοιπα videos με τις συμβουλές μου ΕΔΩ!

Δείτε ΕΔΩ πότε είναι οι γόνιμες ημέρες σας!

Δρ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΩΝ. ΛΥΓΝΟΣ, MSc, PhD
ΜΑΙΕΥΤΗΡ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Master of Science University College London
Διδάκτωρ Μαιευτικής Γυναικολογίας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved