Τρεις λόγοι γιατί αισθανόμαστε πιο όμορφες στην εγκυμοσύνη

Είναι σίγουρα ένα από τα θαύματα της φύσης, η εγκυμοσύνη. Το γεγονός και μόνο ότι δίνουμε ζωή σε έναν άλλο άνθρωπο είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να μας συμβεί. Αυτό σίγουρα αλλάζει πολύ την ψυχολογία μας και αν οι ορμόνες μας δεν... επικρατήσουν τότε αισθανόμαστε υπέροχα. Αλλάζει παράλληλα και η εμφάνισή μας και γι' αυτό πολλές φορές θα ακούσουμε ότι έχουμε μια ξεχωριστή λάμψη.

Τρεις λόγοι γιατί αισθανόμαστε πιο όμορφες στην εγκυμοσύνη

1. Ο πρώτος λόγος είναι πως τις περισσότερες φορές καθαρίζει το δέρμα. Γι' αυτό και έχει απίστευτη λάμψη. Η κυκλοφορία του αίματος είναι μεγαλύτερη, η διατροφή μας διαφορετική και είναι επόμενο να αλλάζει η όψη μας.

2. Πιο δυνατά και λαμπερά μαλλιά. Τυχαίνει την περίοδο της εγκυμοσύνης μας να μην χάνουμε τα μαλλιά μας σε ίδιες ποσότητες όσο και πριν. Αυτό γιατί αναγκαστικά παίρνουμε περισσότερες βιταμίνες ενώ και ο οργανισμός μας δουλεύει διαφορετικά.

3. Μεγαλώνει το νούμερο στο μπούστο. Κυρίως οι γυναίκες που είχαν μικρό στήθος σίγουρα θα επωφεληθούν εμφανισιακά από το γεγονός ότι το μπούστο αλλάζει. Το στήθος μαζεύει γάλα και όσο πάει και φουσκώνει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved