Κρατερός Κατσούλης: «Ακόμα ένα παιδί θα ήταν ιδανικό για εμάς»

«Δεν συζητώ για μεγάλη οικογένεια αλλά ακόμα ένα παιδί θα ήταν ιδανικό για εμάς», είπε σε συνέντευξή του ο Κρατερός Κατσούλης.

Κρατερός Κατσούλης: «Ακόμα ένα παιδί θα ήταν ιδανικό για εμάς»

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σύζυγος της Κατερίνας Καραβάτου, έδωσε συνένευξη στο Down Town Κύπρου και μεταξύ άλλων δήλωσε πως αν και δεν το έχουν ακόμα στα σχέδιά τους, εύχονται να κάνουν ακόμα ένα παιδάκι. «Οποτε έρθει! Δεν συζητώ για μεγάλη οικογένεια, αλλά ακόμη ένα παιδί θα ήταν το ιδανικό για εμάς».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για το πόσο άλλαξαν τα πράγματα στη ζωή τους με τον ερχομό της κόρης τους! «Σαφώς! Άλλαξαν πάρα πολύ! Τις πρώτες ημέρες, για να μην πω βδομάδες, ήμασταν και οι δυο, στην κυριολεξία, επάνω από τη μικρή. Εκεί είναι λίγο που τα χάνεις! Ερχεται ένα νέο μέλος στην οικογένειά σου που εξαρτάται 100% από σένα και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Μετά, σιγά-σιγά, βρίσκεις τις ισορροπίες, αλλά και πάλι όλα είναι διαφορετικά. Τοποθετούνται σε άλλη βάση. Και για τους δύο γονείς, το παιδί τους, είναι η πρώτη τους προτεραιότητα».

Απάντησε επίσης και στο σε ποιον μοιάζει η μικρή: «Εξωτερικά και στους δυο μας, αλλά και στον χαρακτήρα εύκολα παρατηρεί κανείς στοιχεία τόσο δικά μου, όσο και της Κατερίνας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved