Είμαι έγκυος… ήρθε το καλοκαίρι και θέλω να πάω για μπάνιο. Μπορώ να κάνω αποτρίχωση;

Το καλοκαιράκι ήρθε και μπορεί η κοιλίτσα μας να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα πάμε στις παραλίες για το μπανάκι μας!

Είμαι έγκυος… ήρθε το καλοκαίρι και θέλω να πάω για μπάνιο. Μπορώ να κάνω αποτρίχωση;

Και φυσικά πρέπει να εμφανιστούμε κυρίες... με το μπικίνι μας, τα περιποιημένα νύχια μας αλλά και την... αποτρίχωση μας! Είναι γνωστό εξάλλου ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό κατά τη διάρκεια τις εγκυμοσύνης μαζί με την κοιλίτσα μεγαλώνει και η τριχοφυΐα! Ποια μέθοδος είναι η ιδανική λοιπόν;


- Αποτρίχωση με ξυραφάκι: Η αποτρίχωση με το ξυραφάκι θα πρέπει να γίνεται με προσοχή μιας και όσο μεγαλώνει η κοιλιά μας δεν θα μπορούμε να βλέπουμε όλα τα σημεία του ποδιού μας αλλά ούτε και να τα φτάσουμε και υπάρχει ο κίνδυνος απρόσμενου κοψίματος.
- Αποτρίχωση με κρέμα: Αν δεν σας ενοχλεί η έντονη μυρωδιά του και ο πόνος ή το τσούξιμο μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Καλό θα είναι να αποφύγουμε την αποτρίχωση με κερί στην περιοχή της κοιλιάς
- Laser: Στην περίπτωση που μέχρι τώρα κάναμε χρήση laser για την προσωπική μας αποτρίχωση είναι προτιμότερο να την διακόψουμε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved