Ο βαφτισιμιός του Πρίγκιπα Καρόλου, με περιουσία 100.000.000 λιρών εγκατέλειψε την έγκυο σύντροφό του η οποία πλέον είναι άστεγη!

Ένα ακόμα σκάνδαλο βασανίζει εδώ και λίγο καιρό το παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε μία 31χρονη γυναίκα και τον αριστοκράτη Nicholas Knatchbull, βαφτισιμιό του Πρίγκιπα Καρόλου.

Ο βαφτισιμιός του Πρίγκιπα Καρόλου, με περιουσία 100.000.000 λιρών εγκατέλειψε την έγκυο σύντροφό του η οποία πλέον είναι άστεγη!


Ο λόγος για τη Zeaphena Badley, η οποία επρόκειτο να τον παντρευτεί όμως εκείνος ακύρωσε τον γάμο τους. Εκείνη, αντί να φερθεί έξυπνα, κατέληξε να τσακώνεται με αστυνομικούς, τους οποίους μάλιστα έφτυσε και εξύβρισε. Έτσι, τώρα βρίσκεται και κατηγορούμενη ενώ από την ώρα που την εγκατέλειψε ο αρραβωνιαστικός της, είναι και άστεγη. Η ίδια εθεάθη να καπνίζει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έξω από δικαστήριο όπου θα εκδικαζόταν η υπόθεσή της, σε άθλια κατάσταση, ατημέλητη και θλιμμένη. Και πώς να μην είναι σε τέτοια κατάσταση από τη στιγμή που λίγο καιρό πριν επρόκειτο να χριστεί Λαίδη για να στέκεται στο πλευρό του αριστοκράτη συζύγου της, όμως τώρα είναι σε άθλια κατάσταση και οικονομικά αλλά και επειδή πρόκειται να μεγαλώσει ολομόναχη το παιδί τους. Πλέον ο αριστοκράτης πρώην σύντροφός της κυκλοφορεί με άλλη γυναίκα και εκείνη καλείται τώρα να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και να το μεγαλώσει μόνη ενώ αντιμετωπίζει και κατηγορίες που μπορεί να την οδηγήσουν στη φυλακή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved