ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Διάσημες Ελληνίδες μαμάδες στέλνουν τις ευχές τους μέσω του mothersblog.gr στην δική τους μαμά αλλά και σε όλες τις μανούλες του κόσμου! (part2)

Ειναι όλες τους γυναίκες που έχουμε θαυμάσει κατα καιρούς για την ομορφιά τους, τον χαρακτήρα τους ή τις επαγγελματικές τους επιτυχίες. Ομως πάνω απ' όλα, ειναι μητέρες και ζουν κι αυτές τα αγχη και τις φοβίες που περνούν καθημερινά όλες οι μανουλες του κόσμου. Δείτε αποκλειστικά τι εύχονται στις δικές τους μαμάδες, αλλά και σε όλες εσάς που έχετε αγαπήσει το mothersblog.gr και το ακολουθείτε πίστα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Διάσημες Ελληνίδες μαμάδες στέλνουν τις ευχές τους μέσω του mothersblog.gr στην δική τους μαμά αλλά και σε όλες τις μανούλες του κόσμου! (part2)

Σίσσυ Χρηστίδου

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Ας τους δώσουμε σήμερα και κάθε μέρα κάτι σημαντικότερο από λουλούδια και δώρα... Εκτίμηση κ ευγνωμοσύνη για τις ζωές που μας χάρισαν! Την δική μας αλλά και την δική τους! Μανούλα, σ’ ευχαριστώ για την στήριξη, την αγάπη και την αφοσίωση που μου έδωσες και μου δίνεις, την κατανόηση και την συμπαράσταση. Θα προσπαθώ μια ζωή να γίνω και ‘γω όσο καλή μητέρα υπήρξες εσύ για μένα! Σ’ αγαπώ! Χρόνια πολλά μαμά!».

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Χρόνια πολλά στη μαμά μου και σε όλες τις μανούλες του κόσμου που δίνουν απλόχερα και καθημερινά την αγάπη τους... Χρόνια μας πολλά!».

Ράνια Θρασκιά

«Επειδή η αγάπη της μαμάς είναι η κινητήριος δύναμη σε όλη μας τη ζωή, εύχομαι σε όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν δίπλα τους τη μαμά τους, μέχρι τα βαθιά τους γεράματα και σε όλες τις μανούλες να ζήσουν εκείνη την ευλογημένη στιγμή που θα δουν τα παιδιά τους να γίνονται και εκείνα γονείς... Σήμερα όλη μέρα τραγουδάω στο μυαλό μου: “τα χρόνια που μεγάλωνες για μένα, να ξέρεις ότι στα'χω φυλαγμένα!”. Χρόνια πολλά Μαμά! ».

Ολγα Λαφαζάνη

«Μαμά μου σ’ αγαπώ.... Η ομορφότερη πρόταση όλου του κόσμου... Η απόλυτη ευτυχία στο άκουσμά της... Η μοναδική πληρότητα στο άγγιγμα της! Εύχομαι σε όλες τις μανούλες του κόσμου χρόνια πολλά! Να έχουν υγεία και αντοχές για να μπορούν να απολαμβάνουν την κάθε μοναδική και ανεπανάληπτη στιγμή με τα παιδάκια τους ακόμα κι αν αυτή κάποιες φορές είναι δύσκολη. Δεν υπάρχει ανώτερο, ομορφότερο και πληρότερο συναίσθημα απο αυτό της μητρότητας. Μανούλα μου γλυκιά σε λατρεύω! Σ ευχαριστώ για όλα, σ' αγαπώ για όλα αυτά που είσαι γιατί απλά είσαι η δική μου, μοναδική μου μαμά!!!».

Αννίτα Ναθαναήλ

«Να ζήσει η μόνη αδιαπραγμάτευτη αγάπη σ´αυτόν τον κόσμο, αυτή της μανούλας! Εύχομαι σ´όλες τις μανούλες που ήρθαν σ´αυτόν τον κόσμο για να δημιουργήσουν με την δική τους την σειρά νέες ζωές, να γνωρίζουν πόσο πολύτιμη είναι αυτή η αγάπη που μοιράζουν απλόχερα και πόσο τυχερές είναι που την εισπράττουν πίσω καθημερινά, στην πιο αγνή μορφή της, μέσα απ´τα παιδιά τους. Μανούλα μου, ας γιορτάσουμε μαζί τούτη την ημέρα.. Εσύ μου έμαθες τι σημαίνει αγάπη κι εγώ ανακαλύπτω μέρα με την μέρα, τις πιο ανείπωτα μοναδικές εφαρμογές της!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved