ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Διάσημες Ελληνίδες μαμάδες στέλνουν τις ευχές τους μέσω του mothersblog.gr στην δική τους μαμά αλλά και σε όλες τις μανούλες του κόσμου!

Ειναι όλες τους γυναίκες που έχουμε θαυμάσει κατα καιρούς για την ομορφιά τους, τον χαρακτήρα τους ή τις επαγγελματικές τους επιτυχίες.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Διάσημες Ελληνίδες μαμάδες στέλνουν τις ευχές τους μέσω του mothersblog.gr στην δική τους μαμά αλλά και σε όλες τις μανούλες του κόσμου!

Ομως πάνω απ' όλα, ειναι μητέρες και ζουν κι αυτές τα άγχη και τις φοβίες που περνούν καθημερινά όλες οι μανούλες του κόσμου. Δείτε αποκλειστικά τι εύχονται στις δικές τους μαμάδες, αλλά και σε όλες εσάς που έχετε αγαπήσει το mothersblog.gr και το ακολουθείτε πίστα!

Μαρία Κορινθίου:

«Εύχομαι σε όλες τις μάνουλες να ζούνε καθημερινά μοναδικές και υπέροχες στιγμές, ανεκτίμητες και γεμάτες αγάπη με τα πλασματάκια που μας δίνουν τη μεγαλύτερη γαλήνη, σκοπό και σημασία στη ζωή μας. Στη μαμά μου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόπο, την αγάπη και την αφοσίωση που μου έδωσε, που με μεγάλωσε με ήθος και αρχές, σε ένα περιβάλλον που μόνο υπέροχες αναμνήσεις μπορώ να έχω! Σε ευχαριστώ μανούλα! Θέλω να πω και ένα σ’ αγαπώ στην γιαγιά μου που δεν την έχω πια κοντά μου, όμως την κουβαλαω πάντα μέσα μου με μια ανάμνηση μοναδική...».

Ελλη Κοκκίνου:

«Οσες γυναίκες έχουν τη τύχη να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας, την ευλογία να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους, μπορούν να καταλάβουν το νόημα της αληθινής και μεγαλύτερης ευτυχίας στο κόσμο. Δεν υπάρχει εγχειρίδιο για το πώς θα γίνουμε καλύτερες μαμάδες. Το ένστικτο και η αγάπη μας καθοδηγούν. Με τα λάθη αλλά και με τα σωστά μας, να χαιρόμαστε τα παιδιά μας, να χαιρόμαστε και να κατανοούμε τις δικές μας μαμάδες και να μας χαίρονται και εκείνοι. Αλλωστε είμαστε οι πιο τυχερές γυναίκες! Χρόνια μας πολλά!».

Μαριέττα Χρουσαλά:

«Πρώτη φορά γιορτάζω φέτος και νιώθω τόσο περίεργα! Μπορεί η μικρή μου να μην μιλαεί και να μην μπορεί να πει ακόμα «μαμά σ'αγαπώ», αλλά μόνο και μόνο το χαδάκι που νοιώθω οταν με χαϊδεύει στο πρόσωπο με κάνει να πετάω στα ουράνια! Το ομορφότερο συναίσθημα στον κόσμο! Τώρα σαν μαμά και εγώ μπορώ μανούλα μου να σε καταλάβω και γι' αυτό σε αγαπώ ακόμα πιο πολύ και θα σ' αγαπώ για πάντα! Μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας (εγώ μανούλα εσένα και η Μαργκώ εμένα) και να αισθάνεστε τυχερές γι' αυτό το μοναδικό δώρο του Θεού! Τέλος, να θυμάστε ότι το μόνο που θέλουν τα παιδάκια μας ειναι αγάπη και το χαδάκι της μαμάς! Μαριέττα, μια καινούργια μαμά!».

Ντορέττα Παπαδημητρίου:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις μανούλες, να έχουν πάντα μέσα τους αγάπη και δύναμη μιας και έχουμε αναλάβει το πιο σπουδαίο αλλά και απαιτητικό έργο! Να φέρνουμε στον κόσμο μια καινούργια ζωή! Όσο για την δική μου μανούλα, της εύχομαι να είναι πάντα καλά και την ευχαριστώ μεσα από την καρδιά μου που είναι αυτή που είναι και που δείχνει σε όλη την οικογένεια την αγάπη της όλα αυτά τα χρόνια».

Φαίη Σκορδά

«Χρόνια μας πολλά μανούλες! Χρόνια πολλά μαμά μου! Σ' αγαπώ ως τον ουρανό! Σ' ευχαριστώ που είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου!».

Ελενα Ασημακοπούλου

«Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που θα έπρεπε να γιορτάζουμε κάθε μέρα! Για τις γυναίκες που επί εννέα μήνες αγωνιούν για τη στιγμή που θα κρατήσουν το παιδί τους στην αγκαλιά τους... Για τις γυναίκες που βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα τους και συνεχίζουν να αγωνιούν μεγαλώνοντάς τα... Για τις γυναίκες που στέκονται δίπλα τους ως μάνα, πατέρας, φίλη, αδερφή και δεν πρόκειται ποτέ να τα προσδώσουν... Για όλες αυτές τις γυναίκες λοιπόν, που αξίζουν να γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια σας πολλά και ιδιαιτέρως στην υπεροχή μανούλα μου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου!»

Μάντα Παπαδάκου- Πρόεδρος WIN HELLAS

«Οταν γίνεσαι μητέρα, όλες οι αποφάσεις σου βασίζονται μόνο σε ό,τι αφορά το καλό των παιδιών σου. Κι έτσι πρέπει να γίνεται πάντα γιατί εμείς οι μητέρες είμαστε υπεύθυνες για τις επόμενες γενιές που θα αποτελέσουν τους πολίτες του κόσμου. Εχουμε την υποχρέωση να χτίσουμε καλούς χαρακτήρες και να δημιουργήσουμε καλότροπους ανθρώπους στην κοινωνία! Ας μην ξεχνάμε οτι ό,τι πρότυπα προβάλλουμε στα παιδιά μας, αυτά και θα ακολουθήσουν. Οφείλουμε να μάθουμε στους γιους μας να σέβονται τις γυναίκες και να μην τις κακοποιουν, και στις κόρες μας να μην ανέχονται και να μην δέχονται τη βία. Θαυμάζω τη μητέρα μου για την αντοχή της, την σοφία της, τη γνώση της, την ομορφιά της και την δύναμη της! Την ευχαριστώ και την αγαπώ για όλες τις δοκιμασίες που πέρασε ως μητέρα και γιατί με δίδαξε για να γίνω καλύτερη από αυτήν. Πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη των προηγούμενων γενιών. Σ' αγαπώ μαμά Λουκία!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved